Primer pla del presentador de Catalunya Ràdio Roger Escapa seriós amb el mar de fons

Roger Escapa, de Catalunya Ràdio, i Diana Gómez anuncien que es casen: els detalls

Roger Escapa i la seva parella han anunciat que aviat hi haurà casament

Catalunya Ràdio està d'enhorabona. Roger Escapa, presentador d''El suplement' a la ràdio pública catalana, ha anunciat que es casa.

Fa un temps que el periodista surt amb l'actriu Diana Gómez. Amb qui també va tenir el primer fill, Gael, l'any 2021.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Roger Escapa: «Hi va haver llàgrimes»

Roger Escapa ha compartit la millor de les notícies. Ha estat aquest divendres, 29 de setembre, a Catalunya Ràdio. El presentador d''El suplement' acudia de convidat al programa de Juliana Canet, Roger Carandell i Marta Montaner, 'Que no surti d'aquí'.

I allà ha estat on ha anunciat la notícia. Roger Escapa i la seva parella, l'actriu catalana Diana Gómez, es casen. El periodista fins i tot ha volgut donar més detalls sobre com va ser la petició de mà.

«Hi va haver petició. I hi va haver llàgrimes perquè ho vam fer amb ritual», ha confessat Roger Escapa. «A la cuina, al menjador o a l'habitació?», ha volgut saber Roger Carandell, un dels presentadors de l'espai de Catalunya Ràdio.

«La cuina és un lloc on es parlen coses molt importants», ha destacat el presentador. I Roger Escapa només explicava que «va ser a casa, quan el nen ja dormia».

Imatge primer pla de Roger Escapa
Roger Escapa i Diana Gómez s'han promès. | instagram @rogerescapa

Tot i això, finalment acabava confessant que la petició de mà de Roger Escapa a Diana Gómez es va produir efectivament a la cuina.

«Fa molt de demanar matrimoni, la cuina», assegurava una altra de les presentadores de 'Que no surti d'aquí, Juliana Canet. Qui també explicava que «un casament té gràcia si no és pels papers. Si és per la festa, per convidar tot Catalunya, moltes fotos a Instagram...».

«Però és que això a mi no m'agrada», confessava Roger Escapa. I és que explica que el casament es produirà per un «tema pràctic». Encara que matisava: «Després dius 'escolta'm, vols fer una festa de celebració?'».

Roger Escapa i Diana Gómez, pares el 2021

Roger Escapa i la seva parella, l'actriu Diana Gómez, es van convertir en pares a finals del 2021. El 6 de desembre del 2021 tots dos anunciaven el naixement del seu primer fill, Gael.

Així ho explicaven als seus seguidors a través de les xarxes socials. «El nostre bebè tenia tantes ganes de veure món que ja ha nascut!», deia Roger Escapa. «La mare és una valenta, tots estem bé. Comença l'aventura!».

I ara, dos anys després, Roger Escapa i Diana Gómez han decidit fer un pas més en la seva relació. I properament, la parella passarà per l'altar.