Primer pla de l'actor català, Carlos Cuevas

Carlos Cuevas molt contundent: per què prefereix viure a Barcelona que a Madrid

L'actor ha confessat el motiu en una entrevista per Catalunya Ràdio

Carlos Cuevas és, sens dubte, un dels actors més estimats del nostre país. Faci el que faci, desperta passió entre els seus seguidors. Poc li cal per sorprendre'ls, ja que els va conquistar ja fa uns anys.

Ara, uns mesos després de la polèmica estrena de 'Cites Barcelona', les declaracions de l'actor el tornen a situar al focus mediàtic.

Carlos Cuevas: «No ho canvio per res»

La realitat és que el de Montcada i Reixac, als 27 anys, té una carrera digna d'admirar. Ha format part de l'equip de totes les cadenes madrilenyes i de les principals catalanes. Precisament de Barcelona i Madrid van les declaracions que l'han situat al cercle mediàtic.

I és que, Carlos Cuevas ha estat entrevistat per l'equip de 'Que no surti d'aquí', el nou programa de Catalunya Ràdio. Juliana Canet li ha preguntat per què ha decidit no anar a viure a Madrid.

«Visc a Barcelona per voluntat pròpia, agafo els AVES i els avions que em facin falta. I no ho canvio per res. Pels amics, la gent, el clima, la gastronomia...», ha sentenciat.

«A Madrid hi ha més festes i més llocs per deixar-te veure si tu vols jugar a aquest joc. Jo vaig a un càsting amb una AVE barat. Abans eren 180 euros el trajecte, ara per 30 euros vas. No és que hi hagi més feina a Madrid, de fet, s'està rodant molt a Barcelona».

«Jo he tingut sort perquè he rodat grans produccions aquí. Tant 'Merlí', que van ser molts anys, com 'Smiley', pel·lícules... M'ha tocat rodar molt a Barcelona. Aquest any tot el que he rodat ha estat aquí», ha afegit.

«Jo visc a Barcelona i quan he d'anar a treballar fora em posen un hotel, o un apartament si és una estada llarga. Hi va haver un any a Madrid que com que tot era sencer, em vaig llogar alguna cosa per no estar un apartament pseudo temporal que no acaba de tenir res», ha conclòs.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

«No poso la clau al portal si veig algú»

A més de confessar que prefereix Barcelona abans que Madrid per viure, ha indicat que s'espera que no hi hagi ningú a prop per entrar a casa seva. Per por que el reconeguin i que l'entrada de casa s'ompli de fans.

«Si algú em reconeix quan arribo a casa, no hi entro», ha sentenciat el català. Tot i això, un actor català que viu a Barcelona i que, segons diu, ho està rodant tot a la ciutat comtal.