Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb una estació de servei de Repsol i el logo de la seva aplicació Waylett

Repsol llança l'oferta que molts aplaudeixen: viatjaràs més barat als trens de Renfe

Repsol revela com viatjar gratis després de la seva nova aliança amb Renfe

Els clients de Repsol estan d'enhorabona perquè saben que l'ús de la seva 'app' de fidelització Waylet els pot fer guanyar viatges gratuïts amb la companyia Renfe.

I és que cada vegada que un client passi per la benzinera a proveir, acumularà punts que li atorgarà una sèrie de beneficis suculents. Una oferta que no ve gens malament en els temps en què vivim.

No només parlem de tenir diferent crèdit per bescanviar per benzina o descomptes en diferents establiments adherits a Repsol. Aquesta és una promoció que rau en la suma de punts per poder viatjar sense cost gràcies a Renfe, i és que 10 punts equivalen a un euro.

I has de saber que amb aquest saldo el pots bescanviar en bitllets i en serveis associats. Alhora, poden ser nits d'hotel, lloguer de cotxes o bé donacions a ONG.

L'oferta de Repsol de la qual tothom parla i pots aconseguir viatges gratis

Per posar una sèrie d'exemples, sortint de la capital d'Espanya, necessitaries 369 punts per arribar de franc a Bilbao, 170 per anar a Sevilla o 236 per viatjar fins a Valladolid.

Per aclarir més les coses, cada proveïment de 5 litres de carburant prèmium, així com de Repsol efitec 98, Neotech i Repsol Dièsel e+10 Neotech, aconseguiràs un punt Renfe. I no només això, sinó que se't donarà un punt per cada 10 euros de càrrega de carburant bàsic com Repsol eFitec 95 Neotech o el de Repsol Dièsel Neotech.

Això sí, hi ha unes condicions fixades per part de Repsol, i és que com a màxim pots fer dos proveïments diaris per tenir aquests punts a utilitzar a Renfe. Pel que fa als litres, com a màxim es poden proveir 90 litres per cada vegada que vagis a la benzinera.

L'aliança entre Repsol i Renfe és un fet i els clients ho celebren

I tingues clar que al final del mes, podràs emportar-te com a màxim 30 punts. Aquest és el topall fixat per Repsol i Renfe. Tanmateix, aquesta 'app' de fidelització de Repsol té altres avantatges, i és que només per ser usuari de Waylet passes a tenir un descompte del 10% per viatjar amb Renfe.

En aquest cas parlem dels viatges de Llarga Distància i AVE. A més, es pot aprofitar d'aquesta promoció dues persones en bitllets d'anada i tornada, o bé només d'un trajecte.

Tren Ave Renfe a les vies passant pel mig d'un prat verd
Pots aconseguir viatges gratis a AVE si acumules punts amb Repsol | Renfe

Per tant, si vols aconseguir el codi d'aquest descompte, has d'entrar a l''app' de Waylet i dirigir-te a l''Àrea client de Repsol'. D'altra banda, no has d'oblidar que si vols pots obtenir punts Renfe d'una altra manera que no sigui repostant. Per exemple, si aconsegueixes els serveis de Gas i Llum de Repsol, et donaran 1.000 punts.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Amb l''app' de Repsol Waylet, podràs viatjar gratis gràcies a Renfe

Si encara no has associat la teva 'app' Waylet amb l'aplicació 'Más Renfe', t'indiquem com fer-ho a continuació. Has d'entrar a l'Àrea personal de l'aplicació i dirigir-te a Mètodes de pagaments i subscripcions.

Un cop dins, escull 'Personalitzar els meus pagaments' i més tard punxa a 'Escollir targetes' o canviar si ja en tens una. En cas contrari, ves a l'apartat 'Targeta de fidelització' i fes clic a l'opció 'Afegir una altra'.

En aquest lloc és on podem escollir 'Más Renfe' i només et falta per ficar el número del programa de fidelització. A més, cal que creïs un nom per a aquesta targeta. Quan vagis a pagar, només hauràs de verificar que la pestanya 'Más Renfe' estigui seleccionada.

Per això, si ets client de Repsol no triguis més a descarregar-te aquesta aplicació que et pot fer viatjar gratis i donar-te altres avantatges relacionats amb Renfe.