Primer pla de la periodista Maria Fernádez

Maria Fernández de TV3 i la duríssima malaltia que va patir durant el seu embaràs

La presentadora va haver de ser apartada del 'Telenotícies'

Els fanàtics dels esports la coneixen bé. Maria Fernández Vidal és una de les fixes al 'TN Vespre' de la corpo. Quan arriba el moment de parlar de la informació esportiva, ella és qui ens acosta a les darreres novetats del món de les rodes o de les pilotes.

Tant li fa de quin equip es tracti. Ella transmet com es preparen el Barça, el Girona, l'Espanyol i la resta d'equips que toquin. Quan no hi és, deixa un gran buit al 'Telenotícies', tot i que és substituïda per clàssics de la casa, com Xavi Valls.

Tot i que és la cara dels esports i molts la coneixe, la Maria manté en secret molts aspectes de la seva vida privada. Però tranquils, nosaltres us donarem alguns detalls.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

La dura malaltia que va patir Maria Fernández

Tot i ser una gran periodista, Maria Fernández és la mare d'una família nombrosa. Té tres fills: la Rita, el Pau i un altre petit, nascut la nit de reis el 2022.

Aquest darrer va ser un embaràs molt dur per a la periodista. Ella mateixa ho va confessar a través del seu Instagram. A través d'una foto dura i emotiva, la periodista va reaparèixer després d'uns mesos de baixa, on va ser substituïda per Xavi Valls.

El tercer mes d'embaràs va patir una hiperemesi gravídica, així ho explicava: «Tornar. Després de dos mesos i mig duríssims per culpa de la hiperemesi gravídica, torno a treballar amb moltíssima il·lusió», indicava al seu Instagram.

«Gràcies a tots els que m'heu preguntat, m'heu trucat, m'heu enviat missatges i m'heu vingut a veure. Gràcies!», agraïa la presentadora.

Captura de pantalla d'una història d'Instagram de Maria Fernández Vidal
Maria Fernández: «Dos mesos i mig duríssims». | Instagram, @mariafdezvidal

Una malaltia que li va provocar nàusees i vòmits intensos durant tot l'embaràs, a més de deshidratació i pèrdua de pes. Dos mesos després, reapareixia recuperada i va poder aguantar fins al final de l'embaràs.

Va tornar, i amb magnificència. El seu espai és un dels més vistos de la televisió catalana. El 'Telenotícies Vespre' és dia sí i dia també líder d'audiència.

Als seus 37 anys, i de la Roca del Vallès, és una de les líders i referents de la corpo. Esperem que segueixi al capdavant dels esports durant molts anys més.