Imatge primer pla de Quim Masferrer cara contenta

Quim Masferrer, boda a la vista: vídeo preciós del presentador de TV3

Quim Masferrer va viure en directe un moment molt emotiu

Quim Masferrer ha viscut un moment molt especial les últimes hores. El presentador d''El Foraster' de TV3 estava fent la seva funció, 'Bona gent', a Manresa quan ha passat un fet inesperat.

Una dona del públic li ha demanat matrimoni a la parella. Motiu pel qual tot el públic present ha començat a aplaudir molt emocionat.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Quim Masferrer s'emociona a la seva funció

Quim Masferrer s'ha emocionat després de viure un moment únic en una de les funcions. El conductor d''El Foraster' a TV3 es troba de gira per ciutats catalanes presentant la seva obra 'Bona gent'.

Es tracta d'una obra en què, seguint els passos del programa que presenta a TV3, el protagonista és el mateix públic. I ha estat a Manresa on una dona li ha demanat parlar a través del micròfon. Una cosa a què Quim Masferrer ha volgut accedir.

Primer pla de Quim Masferrer, presentador d''El Foraster'
Quim Masferrer ha viscut una petició de mà a la seva obra de teatre. | Instagram, @quim_masferrer

Quim Masferrer, testimoni de la petició de mà

«Volia demanar-li si es vol casar amb mi». Immediatament, la noia s'agenollava davant de la seva parella per demanar-li la mà amb un anell. I el noi no dubtava a dir-li que sí davant d'un públic visiblement emocionat. Començaven a aplaudir, conscients d'estar vivint un moment preciós i insòlit.

«Ahir vam viure un moment únic! Moltes gràcies, Manresa. Fins la propera!», publicava Quim Masferrer amb el vídeo del moment al seu compte d'Instagram.

Txell, la dona que havia demanat matrimoni a la seva parella a la funció de Quim Masferrer, no dubtava a respondre. «Tant el David com jo encara estem en un núvol», començava.

«L'espectacle d'ahir va ser únic com tots els que fas, Quim! Cada cop que t'hem vingut a veure o veure't per la tele ens fas passar una estona molt divertida. I ahir, el que va passar al teatre és un record que ens endurem per a tota la vida»

«Mil gràcies per escollir-me i fer-ho possible!», acabava el missatge agraint al presentador de TV3. Sens dubte, un moment preciós i emocionant per als protagonistes mateixos. I també per a Quim Masferrer, encantat de seguir podent explicar les històries de la 'bona gent'.