Primer pla de Raquel Sans

L'error en directe de Raquel Sans al 'Telenotícies' que ha fet esclatar l'audiència

La confusió de la periodista l'ha posat a l'ull de l'huracà

El món plorava aquest dijous, 28 de setembre, la pèrdua de Michael Gambon, intèrpret que va donar vida al mític Albus Dumbledore, de la saga de 'Harry Potter'. Com és costum, els telenotícies informaven del que havia passat, però a TV3 van cometre un greu error.

En conèixer la notícia, la televisió pública va informar dels fets després que la família de Gambon ho comuniqués a través d'una breu nota de premsa. «Estem devastats d'anunciar la mort de Sir Michael Gambon. Ha mort en pau a l'hospital, en companyia de la família», indicaven.

Segons el relat de la mateixa família, l'intèrpret hauria mort a causa d'una pneumònia que se li hauria complicat.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Raquel Sans la lia en directe

Mentre TV3 informava del que havia passat, Raquel Sans s'estava embolicant. I és que, tal com es va poder veure, la presentadora del Telenotícies Migdia va cometre un greu error. Va comunicar la mort confonent Gambon amb Ricard Harris, actor de la saga d''El senyor dels anells'.

«Va interpretar el carismàtic mag Albus Dumbledore en totes les pel·lícules de la saga, i també va ser Gandalf a 'El senyor dels anells'», va dir la presentadora en directe. Un error que els espectadors no van deixar passar, ja que van esclatar a les xarxes socials.

A més de l'error de la presentadora, durant l'emissió de la notícia van il·lustrar la peça amb imatges d'altres actors: Ian McKellen i Richard Harris. Com es podia esperar, els seguidors la van començar a criticar, tot i que va rectificar minuts després.

Les xarxes esclaten

De la mateixa manera que sempre s'equivoca algun presentador, les xarxes van esclatar. Van ser molts els espectadors que van atacar contra la cadena i contra la presentadora.

«Amb una simple recerca a Google hauríeu descobert que la peça que vau treure de Michael Gambon era errònia, no, el següent. Ni ell era Gandalf, ni va fer de Dumbledore a totes les pelis de la saga. És que ni fet expressament, no sé qui va fer la peça, però es va cobrir de glòria», va esclatar un usuari.

«Periodistes es fan anomenar... i d'una televisió pública... Només tu veuràs que el que és públic funciona millor», va indicar un altre usuari.

«No només el confonen amb Ian McKellen, també diuen que va interpretar Dumbledore en totes les pel·lícules de la saga. Cobren per no fer ni l'O amb un canut».