Post de Ramon Gener a Instagram amb un primer pla seu somrient el 25 de setembre de 2023

Les audiències d'ahir aclareixen si Ramon Gener continuarà a TV3

El programa de Ramon Gener ha sorprès amb les audiències d'aquest dijous

Ramon Gener està d'enhorabona. El programa que presenta a TV3, 'Això no és una cançó', ha tingut uns bons resultats aquest dijous, 28 de setembre.

El nou format produït per Brutal Media, la mateixa productora que produeix 'El Foraster', es va posicionar com a líder durant la seva franja. Va arribar a aconseguir 286.000 espectadors i un 16,4% de quota. Unes xifres molt positives per a Ramón Gener i per a tot el seu equip.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Ramon Gener, líder amb 'Això no és una cançó'

Les bones notícies continuen per a Ramón Gener i el seu 'Això no és una cançó'. El programa, que pretén descobrir què signifiquen diversos temes musicals que han marcat pares i fills, ha estat molt ben rebut.

Les xifres el permeten situar-se per sobre de la competència. Es tracta de Pablo Motos, amb el seu estimat 'El Hormiguero', d'Antena 3. I també de 'First Dates' el qual ha aconseguit un 7,2%.

L'emoció del presentador ha estat tanta que fins i tot ha volgut donar les gràcies a l'audiència. «Moltes gràcies a tots pels vostres comentaris! Tot l'equip estem molt feliços que (una altra vegada) us hagi agradat tant el programa».

«Visca la música i Freddie Mercury! Visca els meus alumnes i, avui, especialment, visca Ariadna Guada», ha indicat el presentador a través de Twitter .

Tot i aquestes bones xifres, el programa s'ha vist superat pel 'Polònia'. I és que el programa d'humor de la cadena s'ha endut el lideratge. Va aconseguir reunir 364.000 usuaris i registrar un 18,8%.

'TardeAr', d'Ana Rosa, registra el seu mínim històric

La competència que té Ana Rosa Quintana amb 'Y ahora Sonsoles' no li està posant les coses fàcils. Tot i que la presentadora ha decidit no presentar el programa els divendres, per prescripció mèdica, 'TardeAr' segueix sense aixecar el cap.

Segons les xifres publicades per elmondelatele.cat, les notícies per a Telecinco no són gaire bones. Aquest dijous el programa d'Ana Rosa va registrar el mínim històric, i 'GH VIP' va recular posicions.

'TardeAR' va aconseguir reunir només 88.000 persones i registrar un 8% de quota. Pel que fa a 'GH VIP', els resultats no van ser tan dolents, però el programa va perdent audiència. Aquest dijous, concretament, va perdre un 0,7% d'audiència, i per això el resultat total van ser 126.000 espectadors i un 13,4%.