Primer pla de Quim Masferrer en una entrevista a TV3 seriós

L'audiència de TV3 confirma a Quim Masferrer les sospites del futur d''El Foraster'

Les audiències d'aquest dilluns, 25 de setembre, són determinants per al futur de Quim Masferrer

Fa dues setmanes que TV3 va estrenar la nova temporada d''El Foraster' amb el mític Quim Masferrer al capdavant del format. L'arribada d'aquesta nova temporada era una de les més esperades pel públic de la corpo. La realitat és que l'estima per part del públic ja ve de diverses temporades anteriors.

El programa ha aconseguit grans xifres d'audiència a les temporades anteriors, ara bé, què ha passat amb el segon capítol d'aquesta nova temporada?

Doncs bé, aquest dilluns, 25 de setembre, el seu pas per Xerta, a la comarca del Baix Ebre, ha tornat a superar totes les expectatives.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

'El Foraster', un dels líders indiscutibles de la corpo

Tot i que hi havia dubtes sobre si s'emetria el programa o no, per ser festiu a diverses ciutats de Catalunya, Quim Masferrer va aparèixer amb un nou episodi. Sens dubte, un episodi que ha aconseguit mantenir la bona ratxa de la setmana passada.

'El Foraster' es va convertir en el tercer espai més vist del dia, seguit del 'Piromusical de la Mercè' i el 'TN Vespre'. Masferrer va aconseguir un 27,5% de share i 479.000 espectadors. Unes xifres semblants a les que la setmana passada al seu pas per Camprodon, on va registrar un 18,9% i 558.000 espectadors.

Així, les xifres registrades demostren que el presentador no defrauda, i que el programa segueix sent un dels més estimats per l'audiència de la corpo. La realitat és que, des de la seva primera temporada, el programa ha funcionat molt i era d'esperar que registrés aquestes dades.

L'aposta de TV3 continua donant fruits

TV3 pot estar satisfeta de tot allò que està aconseguint. Pocs programes han aconseguit desbancar-la com a líder, ja que els seus 'Telenotícies' sempre es converteixen en els espais més vistos del dia.

Aquest dilluns, 25 de setembre, no n'ha estat una excepció. La cadena pública ha tornat a ser la més vista (18,3%). S'ha situat a 8,2 punts de diferència d'Antena 3 (10,1%), la segona més vista.

Com ja és tradició cada dilluns, dos dels espais més vistos de la televisió catalana han estat 'El Foraster' i el 'Telenotícies vespre'. A aquests dos s'hi ha sumat el Piromusical de la Mercè que, per sorpresa de molts, s'ha convertit en l'espai més vist del dia.

Va aconseguir reunir 641.000 espectadors i registrar-ne un 31,2%, segons ha informat elmondelatele.cat. Tot i ser el més vist, el 'Telenotícies vespre' de Toni Cruanyes també va aconseguir unes bones xifres: 574.000 i un 28,7%. Així, TV3 es va convertir en la cadena més vista a Catalunya un dia més.