Primer pla de Marc Ribas

Sorpresa per la decisió de Marc Ribas amb un dels seus restaurants: ningú ho esperava

El famós xef de la televisió catalana ha fet un anunci a través del seu Instagram

El xef Marc Ribas ha anunciat a través d'Instagram que tanca un dels seus establiments a Girona per centrar-se amb el seu restaurant de Terrassa.

Marc Ribas tanca La Brutal

Marc Ribas és un presentador que condueix l'espai de 'Cuines' i el concurs de 'Joc de cartes' a TV3 . A més de dedicar-se al món de la televisió, el xef també té altres projectes entre mans que permeten explorar i desenvolupar encara més el seu costat culinari.

Entre ells hi ha La Brutal, un restaurant situat al cor de Girona des de l'estiu del 2022. Però el negoci ha durat poc més d'un any, ja que Marc Ribas ha anunciat recentment que el tancarà per centrar-se en un altre dels seus restaurants.

Cal recordar que abans de tancar La Brutal, el xef català ja havia abaixat la persiana d'un altre establiment. Es tracta del Panot, un restaurant que es va inaugurar a Barcelona el 2019, però que va tancar el 2022 a causa de la crisi per la pandèmia.

Imatge del restaurant La Brutal a Girona de Marc Ribas. Imatge d'un restaurant rústic amb un a taula rodona y cuatre cadires. La taula està parala amb coberts, gots i copes
Marc Ribas tanca La Brutal a Girona després d'un any de la seva obertura | labrutal.cat

Un tancament per dedicar-se al seu altre gran projecte

Marc Ribas ha anunciat el tancament de La Brutal, un restaurant situat a l'antic Museu del Vi de Girona, mitjançant una publicació d'Instagram. En ella, el presentador ha exposat la notícia i els motius pels quals ha decidit posar fi al seu projecte d'èxit.

Ribas ha explicat que el seu objectiu principal amb La Brutal ha estat «explicar la cuina catalana d'una manera honesta a través de l'hamburguesa». Ha recalcat que el restaurant de Girona ha tingut molt d'èxit, però que malgrat això no pot continuar amb ell.

«Ara mateix, El Ciri, el restaurant que fa 6 anys que tinc a Terrassa, necessita més de mi i jo no puc estar a tot arreu», explica. El xef reconeix que el negoci que té a Terrassa des dels darrers 6 anys requereix molt més temps i dedicació i Ribas «no vol fer les coses a mitges».

Per aquesta raó, Marc Ribas ha decidit posar punt final a La Brutal de Girona i centrar-se a El Ciri de Terrassa. Una decisió que sembla haver estat dura per al xef, ja que ha posat tot el seu cos i ànima a cadascun dels seus restaurants.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

El xef agraeix el suport dels comensals

Marc Ribas ha assegurat no saber quin projecte continuarà al lloc de La Brutal, però sí que ha dedicat unes paraules d'agraïment a totes les persones que han visitat i donat suport al restaurant de Girona.

«No puc fer res més que agrair a totes les persones que heu vingut a La Brutal i heu queixalat aquesta cuina catalana amb carn, pa i romesco lleugerament envinagrada amb el bitxo de Girona, l'avellana de Brunyola i les delicioses patates fregides amb oli del molí d'Arbúcies».

Finalment, Marc Ribas ha reflexionat sobre qué ha après a La Brutal i el gran equip amb què ha comptat. «Us espero entre fogons, canelons i plats suculents a La Taverna del Ciri a Terrassa», ha acabat.