Primer pla d'una foto d'Instagram de Marc Ribas mirant a càmera

L'última foto de Marc Ribas causa impacte i tothom es fixa en el mateix

Marc Ribas demostra que no descansa ni un dia

Marc Ribas deixa tots els seus seguidors sense paraules després de publicar una imatge presumint de cos a Instagram.

Marc Ribas llueix el seu físic al gimnàs

Marc Ribas és un gran cuiner català conegut pel seu carisma, talent i aspecte. Salta a la vista que el xef es cuida i de la millor manera.

De tant en tant deixa que els seus seguidors vegin el resultat després del seu gran treball, i no ens referim al de darrere dels fogons, sinó al de darrere de les peses.

En un dels seus últims instastories, Marc Ribas ha presumit de bíceps al gimnàs. El cuiner ha publicat una imatge després d'entrenar, mostrant els seus increïbles músculs davant del mirall, i és que Marc Ribas no descansa ni els diumenges

Instastory de Marc Ribas davant del mirall del gimnàs ensenyant els biceps
Marc Ribas presumeix de cos al gimnàs | @madxef, instagram

Per a Marc Ribas, fer exercici és essencial en el seu dia a dia. En una entrevista per a La Vanguardia va reconèixer que s'entrena diàriament per veure's així de bé. «M'entreno quan puc, però ho faig diàriament: és sagrat », va explicar al mitjà.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Marc Ribas tanca el restaurant de Girona

Marc Ribas ha de coordinar la vida fitness amb la seva atrafegada vida laboral. El conegut cuiner té repartits diferents restaurants al voltant de Catalunya.

Recentment, ha anunciat al seu Instagram el tancament de La Brutal, un establiment situat a l'antic Museu del Vi de Girona, i prèviament ja havia tancat El Panot de Barcelona a causa de la crisi de la pandèmia.

Tot i això, Marc Ribas no ha tancat el restaurant de Girona per falta de clientela. Al contrari del que podria semblar, La Brutal tenia un gran èxit entre els comensals. Però el xef ha decidit centrar-se en el restaurant El Ciri.

Som humans i moltes vegades no donem més de nosaltres mateixos i això mateix li ha passat a Marc Ribas, que ha optat per renunciar a La Brutal i centrar-se en El Ciri. Aquest darrer establiment està situat a Terassa i ja fa 6 anys que té la persiana pujada.

Marc Ribas ha lamentat el tancament de l'establiment de Girona i ha agraït el suport que ha rebut, tant per part dels clients com per part del seu equip.