Primer pla de Toni Soler, periodista de TV3

L'adeu inesperat de Toni Soler de TV3 que ha deixat tothom de pedra: què se sap

Toni Soler deixarà de ser el presentador del programa després de sis anys al capdavant

Sorpresa d'última hora per a TV3. Toni Soler deixa l''Està Passant'. La notícia s'ha conegut aquest matí, quan ha estat entrevistat per 'El món a RAC1', de Jordi Basté.

El matinal ha entrevistat el director del programa després que el jutge hagi arxivat la causa per la qual estava investigat. Tot i que l'associació d'Advocats Cristians ha assegurat que recorrerà contra la decisió del jutge, Toni Soler ha assegurat que ha estat «molt tranquil» en tot moment.

Ara bé, això no ha estat el que ha sorprès, sinó la decisió que el presentador ha pres amb el seu futur a la corpo.

Toni Soler: «Hi haurà canvis»

Les paraules de Toni Soler han sorprès molt al magazín de RAC1, ja que ha estat al matinal on ha anunciat la notícia. Després de parlar sobre el polèmic gag de la Mare de Déu del Rocío, el director ha comunicat la seva decisió.

Ho ha fet després que Jordi Basté li recordés que el passat mes de maig va dir que «Cada dia pensava a deixar de presentar el programa». Quan Basté li ha preguntat: «Encara et passa pel cap?», les paraules de Toni Soler han sorprès.

«Sí, sí, em passa pel cap força. Crec que aquest any serà el darrer. Hem de mirar com s'ajusta el calendari, però hi haurà canvis perquè tinc altres compromisos que faran que el programa sigui més coral a mitjà termini», ha indicat.

«Serà un procés de transició. El programa ja és molt coral i, ara, ho serà més. Sóc poc de compromisos diaris, ja fa 6 anys que hi soc i necessito que l'esquema canviï una mica. Crec que al programa li anirà bé».

Toni Soler presentant el seu programa, 'Està passant'
Toni Soler deixarà de ser presentador de l'Està Passant després de 6 anys. | TV3

Seguint aquesta línia, Basté li ha preguntat pels seus compromisos futurs. «No tinc compromisos televisius, tinc un rodatge i diverses coses que he d'afrontar, que em demanen més disponibilitat de la que tinc ara», ha confessat.

«Estem assajant fórmules per demostrar que el programa no depèn de qui estigui al capdavant, sinó que l''Està Passant' és una fórmula sòlida que es pot permetre aquestes variacions. Això anirà a més», ha finalitzat.

En acabar l'entrevista, Jordi Basté li ha deixat la porta oberta perquè es converteixi en un dels col·laboradors. «Perdrem un dels presentadors de l''Està Passant', però esperem guanyar un col·laborador. Una abraçada molt forta», ha conclòs.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!