Primer pla de Quim Masferrer, presentador d''El Foraster'

Quim Masferrer torna amb 'El Foraster' a TV3 i tothom comenta el mateix

L'estrena de la novena temporada del programa ha estat molt ben rebuda per l'audiència

Quim Masferrer ha tornat, i ho ha fet amb èxit. Una nova temporada d'' El Foraster', una de les perles de TV3, s'ha estrenat aquest dilluns, 18 de setembre.

Sens dubte, una estrena molt esperada i aplaudida per tot el públic de la corpo, que esperaven el programa amb candeletes. L'estrena de la novena temporada ha estat a Camprodon, un petit poble situat al Ripollès, que ha fet parlar molt.

La realitat és que Quim Masferrer no ha defraudat, al contrari, ha estat molt aplaudit per tota l'audiència. En aquest primer capítol el presentador ha aconseguit trobar personatges molt peculiars i descobrir un dels millors secrets de la petita localitat.

Biel, un possible futur alcalde de Camprodon

El protagonista de Camprodon ha estat en Biel, un alumne de sisè de Primària que s'ha quedat amb tota l'audiència i amb el presentador. En Biel, ha sorprès quan la seva àvia ha reclamat al presentador que no hagi aconseguit que el tren arribi al petit municipi, tal com ella li va demanar anys enrere.

«Jo ho entenc, això s'ha de demanar als lladres de dalt que ens roben cada dia. El govern ens roba cada dia diners a tots», va indicar en Biel.

«D'on creus que treuen els diners? Doncs de les nostres butxaques, ens roben! La política per mi és ser com un lladre i decidir les normes que s'han de complir», va afegir el nen.

En ser preguntat pel presentador per les normes, va indicar que «els polítics haurien de fer que la població n'estigués més orgullosa. També haurien de rebaixar els impostos, que ens estan rascant les butxaques i no en tenim ni per al pa de cada dia», va finalitzar.

Sens dubte, aquest va ser un dels grans moments de la nit. L'audiència va aplaudir i va comentar les paraules del nen a través de Twitter. «Té tota la raó, el vull com a President de la Generalitat», «Quanta raó té» o, «Felicitats a la família», han estat alguns dels comentaris que més s'han repetit.

Després que en Biel deixés bocabadada la major part de l'audiència, 'El Foraster' encara no ho havia fet tot. Quim Masferrer es va desplaçar fins al centre per parlar amb un parell de veïnes de la localitat per preguntar-los el secret de les galetes de Camprodon. Gràcies a elles, ara ja la sap tot el territori català.

A la llum el secret de les galetes de Camprodon

En preguntar-los per com han pogut guardar el secret de la recepta, una va revelar que el seu fill treballa fent-les. «Ell fa una barreja d'ingredients i el seu company una altra sense que l'altre sàpiga què ha fet», va indicar una de les veïnes.

«Les galetes porten ous, aigua, bicarbonat, sucre, mantega del Cadí, xocolata de Vic, farina... tots són ingredients de Catalunya. Es barregen i al forn», deien les dones. Gràcies a elles, ara molts catalans podran provar la recepta, i veure si els surten tan bones com als del poble.

Durant la visita de Quim Masferrer es van poder conèixer alguns dels punts més icònics de la localitat. A més a més, també es van conèixer dos personatges destacables: en Pulí, un cantant d'òpera frustrat, i Toti, un pastor d'ovelles. A més, el presentador va demostrar que la localitat no té gaire bona relació amb els pijos de Barcelona.

L'audiència aplaudeix Quim Masferrer

Tot això i molt més és el que ha aconseguit mostrar Quim Masferrer durant l'estrena de la novena temporada. Un cop més, l'audiència només ha tingut paraules bones cap al presentador, fet que confirma el que tothom ja sabia: 'El foraster' és un dels programes que més agraden.