Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'un caixer automàtic agafant un bitllet de 50 euros i una rodona amb el logotip de Revolut

Revolut, el banc sense comissions, regala diners als seus nous clients

Revolut es marca com a objectiu plantar cara als grans bancs

Revolut, el banc sense comissions, es fixa com a objectiu plantar cara a les principals entitats financeres . I per això contempla la possibilitat de regalar diners als seus clients a canvi de la domiciliació de la nòmina.

Es tracta d'una estratègia que ja fan moltes companyies del sector amb l'ànim de captar nous usuaris. L'objectiu és desenvolupar «un pla agressiu» a través del qual oferiran una sèrie d'incentius per a aquells que els confiïn els salaris.

Forma part de la nova estratègia a curt termini que es plantegen els responsables de Revolut, publica el portal La Información . Busquen, entre altres coses, convertir-se en el banc principal dels clients. I a partir d'ara ho tindran més senzill gràcies a l'últim progrés aconseguit.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

La companyia ja disposa des de fa unes setmanes d'IBAN espanyol, cosa que servirà per agilitzar molts dels seus tràmits. El responsable de creixement per al sud d'Europa de la firma, Ignacio Zunzunegui, confirmava a aquest mitjà quins eren els seus plans.

Contemplen la possibilitat de regalar diners en efectiu per continuar amb aquest creixement imparable que han registrat des de fa un parell d'anys. Al nostre país ja compta amb dos milions d'usuaris, i la intenció és que aquesta xifra no s'aturi aquí.

Muntatge de monedes d'euro i bitllets variats d'euro
Els bancs ofereixen diners en efectiu per captar nous clients | Pexels, DAPA Images

Explica que «vam trigar 6 anys a superar el milió de clients. En aquesta arrencada d'any, encara que no fem servir objectius, podem confirmar que l'evolució ha estat molt positiva». L'últim exercici han aconseguit reclutar un altre milió de persones.

Seguir la línia fixada per la resta de bancs

Els plans de Revolut són seguir la línia ja empresa per la majoria d'entitats bancàries espanyoles. Ofereixen aquest tipus de premis en metàl·lic a aquells clients nous que domiciliïn les seves nòmines o pensions. A més, tot això sol portar associat també una certa vinculació en forma de domiciliació de rebuts.

En aquests instants, les quantitats que faciliten van des dels 150 euros fins als 400. Bancs com BBVASabadell ronden entre els 150 i els 200 euros.

Per part seva, la proposta de Santander se situa en els 400 euros per a les nòmines superiors a 2.500 euros mensuals. A això se li sumarà, a més, que tinguin domiciliats un parell de rebuts. Per a ingressos per sota dels 2.500 euros, el premi arribarà als 300 euros.

De moment, des de Revolut no han volgut confirmar a quant ascendiria aquesta oferta per als seus usuaris. Però, probablement s'ajustarà a aquestes xifres sense provocar grans sorpreses.

Muntatge de dues persones estrenyent-se les mans i un ventall de bitllets d'euro
Els bancs ja ofereixen entre 150 i 400 euros per les nòmines | Getty Images, Khwanchai Phanthong's Images

La companyia insisteix que són una estupenda alternativa davant de la banca tradicional i fins i tot sobre la digital. Sobretot perquè «no són tan àgils a l'hora de llançar nous productes com podem ser-ho nosaltres», incideix Zunzunegui. De fet, ja comencen a ser presos com a referència per part de la resta d'entitats.

Donen el primer pas per consolidar-se

Revolut feia fa poc un gran progrés que li servirà per consolidar-se al mercat nacional. Ja pot oferir als nous usuaris l'IBAN espanyol, mentre que els ja existents aniran migrant de mica en mica fins a finals d'any.

El responsable de la sucursal de Revolut a Espanya, Eduardo Pérez Toribio, revelava el que suposarà tot això. «Ens converteix en un banc de ple dret al país, permetent oferir un número de compte amb IBAN nacional», ha destacat.

Això permetrà que es facilitin algunes de les gestions del dia a dia. Sense oblidar-nos que també podran prestar altres serveis molt demandats pels seus clients com Bizum.

Ja de cara al futur, també preparen hipoteques. El defineixen com un «producte complex», però la intenció és llançar-lo en qüestió de 2 o 3 anys.