Fotomuntatge de Ricard Ustrell (esquerra), Judit Mascó (dreta) i Santiago Abascal (centre)

Ricard Ustrell, en xoc per la impactant confessió de Judit Mascó sobre Abascal

Judi Mascó fa una confessió sobre el líder de VOX i Ricard Ustrell no es creu què està escoltant

La model Judit Mascó va acudir al programa 'El matí de Catalunya Ràdio' de Ricard Ustrell i va fer unes declaracions que van deixar el conductor de l'espai sense paraules.

Ricard fa a la Judit una pregunta compromesa

Ricard Ustrell ha començat la temporada incorporant-se a 'El matí de Catalunya Ràdio'. A l'emissió del dilluns 18 de setembre, Judit Mascó va ser la convidada.

La supermodel va tractar diferents temes durant l'entrevista fins que Ricard Ustrell va fer la pregunta del milió: Tindries alguna cosa amb una persona contrària a tu, políticament parlant?

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Judit Mascó parla sobre Santiago Abascal

Judit Mascó va argumentar la seva resposta posant com a exemple el líder de VOX, Santiago Abascal. «Si veus aquest home per primera vegada i no saps què fa...», va començar la model.

«Té aquests ulls ragats, verds, macos... Penses: 'Doncs l'home està bé'», va explicar. Davant d'aquesta resposta, Ricard Ustrell va esclatar a riallades: «A Mascó la posa Santiago Abascal», va dir fent broma.

«¿No us ho imagineu com un turc enmig d'una batalla, amb una arma?», va seguir la model. I Ustrell, fins i tot en xoc, va confessar que «no m'ho esperava».

Una adolescència dins del modelatge

Judit Mascó és una presentadora de televisió i model que als Jocs Olímpics del 1992 va poder desfilar davant de tot el món.

Una de les seves últimes aparicions a la televisió va ser al 'Zona Franca' de Danae Boronat a TV3, un programa que va ser cancel·lat aquesta temporada.

A l'entrevista, Judit Mascó va parlar sobre com va ser créixer dins del món del modelatge. La supermodel va assegurar que va haver de madurar molt de pressa perquè era un món molt competitiu d'adults. «Em vaig perdre certes coses que toca fer en aquestes edats», va reconèixer.

Judit Mascó
Va començar a ser model als 15 anys | @juditmasco, Instagram

«Ara hi ha més pressió»

A més, va reflexionar sobre la pressió estètica a què la gent jove es veu sotmesa avui dia a causa de les imatges irreals de les xarxes socials.

«A la meva època no hi havia ni mòbils ni xarxes. Un cop acabava la meva feina, arribava a casa i allà acabava. La gent no em perseguia amb altres mitjans», va sentenciar.

Judit Mascó també va mostrar la seva faceta més tendra parlant de les seves quatre filles, la Maria (24), la Paula (22), la Romitha (21) i la Clara (17), per les quals sent una gran admiració.