Primer pla de Ricard Ustrell, presentador de 'Col·lapse'

Ricard Ustrell fa la revelació més sorprenent a Catalunya Ràdio: «No ho amago»

El presentador ha confessat com ha esdevingut el nou presentador del matinal

Ricard Ustrell és, sens dubte, una de les grans apostes de la nova temporada de Catalunya Ràdio. Després que la cúpula de la CCMA decidís reemplaçar Laura Rosel, Ustrell s'ha convertit en un dels protagonistes de la nova temporada.

Una decisió que va ser molt comentada per tots i que la ràdio pública va justificar com «una aposta per fer la ràdio més competitiva». Tot i això, tal com s'ha pogut conèixer durant les últimes hores, Ustrell va amb tot per intentar retallar distàncies amb Jordi Basté.

La realitat és que ja fa molts anys que RAC1 és la cadena líder del territori català. Catorze anys en què la corpo lluita per ser la   número 1, però sense obtenir resultats. Serà aquest l'any en què tornarà a ser líder?

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

«Competirem»

Amb un aspecte molt renovat, Ricard Ustrell ha reaparegut aquest divendres als micros de Catalunya Ràdio per explicar com serà el nou programa. Content i il·lusionat, ha indicat que competiran per convertir-se en els líders i, a més, ha donat algun detall sobre com ha arribat al lloc.

«Tot això neix de la festa dels 40 anys de Catalunya Ràdio. Hi havia moltes il·lusions i ganes de tornar a sentir coses a Catalunya Ràdio i, aquell dia, se'm va despertar alguna cosa que ens ha portat fins aquí amb la direcció i amb la Corporació Catalana», ha detallat.

«És un projecte molt ambiciós i competitiu. Competirem», ha remarcat.

Sens dubte, la intenció de posar Jordi Basté entre les cordes existeix. Veurem si l'aposta és tan eficient i, finalment, redueixen distàncies.

«No ho amago»

A més d'aquesta confessió, Ustrell s'ha deixat anar amb els presentadors del nou programa de la ràdio pública, 'Que no surti d'aquí', Roger Carandell, Marta Montaner i Juliana Canet. Parlant amb ells ha deixat anar una altra confessió: s'ha posat cabell.

«No tinc res a explicar, cap xafarderia personal. Bé, sí. Em vaig posar cabells. Em vaig operar dels cabells. Això és exclusiva, és veritat. No heu notat cap canvi? No ho amago, ningú m'ho ha preguntat mai, però jo sempre ho he explicat», ha indicat el presentador.

«Ho he fet a Catalunya. Em va fer mal dos dies i un dia dormint amb un collaret», ha detallat.

Segons ha indicat El Nacional, el periodista s'hauria operat abans de començar a presentar 'Col·lapse' per millorar la seva seguretat i lluir jove.