Primer pla de Jordi Basté

El missatge de Jordi Basté contra Luis Rubiales: tothom ho comenta

El periodista ha donat la seva opinió sobre el cas

Durant les últimes hores, tot el país parla del mateix. La compareixença de Luis Rubiales està donant molt de què parlar, les paraules han deixat en xoc tot el país.

El, encara, president de la Federació Espanyola de Futbol ha decidit no dimitir i deixar-ne el càrrec, encara que el món sencer demanés a crits la seva dimissió durant els últims dies. El petó sense consentiment amb Jenni Hermoso, les falses declaracions i els gestos que ha protagonitzat, no han estat raons suficients perquè el president abandonés el càrrec.

Davant l'acorralament públic, s'ha negat a renunciar al càrrec i s'ha definit com «el millor president de la història del futbol espanyol». L'expresident ha reconegut el seu error pels fets produïts a la llotja, però continua creient que el petó va ser «eufòric i consentit». Unes declaracions que es contradiuen amb el comunicat de Jenni Hermoso.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Jordi Basté sobre el cas Rubiales

La realitat és que estan sent unes declaracions molt comentades, tothom en parla. Periodistes, futbolistes i institucions estan considerant totalment «impròpies i desafortunades», i no deixen de manar mostres de suport a les futbolistes.

De fet, diverses futbolistes de l'equip campió han expressat que "S'ha acabat", un missatge que posa en dubte la continuïtat de les futbolistes amb la selecció.

Jordi Basté, com sempre, també ha volgut opinar i donar la seva sobre l'última hora del 'cas Rubiales'. El periodista no ha sentenciat només Rubiales, sinó tota l'Assemblea. Ha indicat que: «No era una federació esportiva, sinó l'Assemblea de la República de Gilead, d''El conte de la criada'».

Aquest no ha estat l'únic a reaccionar. De fet, diverses cares conegudes de la corpo, s'han sumat a les múltiples crítiques. Elisenda Carod, de TV3, no donava crèdit.

«Això de Rubiales és per estudiar-lo morfosintàcticament. Estic en xoc», ha publicat la presentadora. A ella s'hi han sumat Agnès Marquès, Jair Domínguez i Danae Boronat, els quals també han llançat pedres cap al president i la seva cúpula.

Cada minut que passa hi ha més rèpliques, i cap a favor de Rubiales, al contrari del que ha passat a l'assemblea. A l'auditori s'han sentit ovacions al president, mentre posava en mèrit tot l'aconseguit durant els seus cinc anys com a president.

Fins llavors i malgrat molts, Luis Rubiales continuarà com a president, tret que des del Govern es prenguin cartes en l'assumpte.