Primer pla de Pilar Rahola

Pilar Rahola torna a TV3 després de carregar contra la cadena: «No volen que surti»

La periodista reapareixerà aquest diumenge

Pilar Rahola ho ha tornat a fer. La periodista torna a ser a la carena de l'onada després de conèixer-se que tornarà a TV3. Tot i ser qüestionada per molts, Rahola tornarà més aviat que tard, concretament, ho farà aquest diumenge.

Els últims passos de la periodista a la televisió van ser de la mà de la cadena de Nicola Pedrazzoli, 8tv, que ara mateix es troba en concurs de creditors. Així mateix, això ha comportat que la periodista es quedi sense el seu altaveu, i hagi d'optar per altres vies, per més que no li agradin.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Pilar Rahola torna a TV3

La realitat és que Pilar ha viscut episodis de tota mena durant la seva trajectòria a la televisió. Primer, es va estrenar al programa de Jesús Hermida, va passar per les mans de Xavier Sardà i la seva 'Crónicas marcianas'. Després per 'La Noria', de Jordi González, fins a convertir-se en l'autèntica estrella d''Els matins', de Josep Cuní.

La seva relació amb la corpo ha estat a anades i vingudes. Després de ser una de les protagonistes del matinal de Cuní, tots dos van abandonar la cadena per liderar '8 al dia', de 8tv . Després d'una aposta fallida, Rahola va tornar a TV3, com a col·laboradora del 'FAQS'.

Quan aquest es va cancel·lar, va tornar a 8tv com a tertuliana de diversos espais. Aquesta ha estat la cadena que li ha servit d'altaveu durant aquests darrers anys, però ara sembla que passarà a la història.

Pla mig de Pilar Rahola
Pilar Rahola tornarà a TV3. | TV3

Ara, després de quedar-se sense el seu altaveu, la tertuliana ha decidit tornar a la corpo. Tot i que diverses vegades ha reconegut tenir amor i odi a la cadena, reapareixerà aquest diumenge, 1 d'octubre.

Ho farà només per uns minuts, ja que la seva aparició se centrarà a repassar alguns dels seus millors moments a la televisió. Concretament, apareixerà sobre la 13.50 a la secció de 'La Televisió és Història', de l''APM'.

«No tenen ganes que surti»

En una de les seves últimes entrevistes per a Catalunya Radio, la tertuliana va reconèixer tenir molta estima a TV3, encara que reconeix que no volen que surti.

«A TV3 li tinc estima. Però he tingut una relació damor i odi. A l'època de Pujol ja estava vetada. Me la sento molt meva, jo ja sortia quan es feia des del carrer Numància», va assegurar.

«He notat la pressió política. En aquests moments hauria estat molt incòmoda, sé perfectament que no tenen ganes que surti. Oferir-me que surti una vegada cada quinze dies era una manera de dir que no censuraven ningú, i vaig dir que no. Però la vida és molt llarga i ja hi tornarem», va sentenciar el 2022.

Un any després d'aquestes declaracions és el torn de la periodista. Aquest diumenge, 1 d'octubre, reapareixerà a TV3, per recordar alguns dels millors moments. Veurem com va.