Primer pla de Pilar Rahola somrient a la presentació del seu llibre el 2017

La foto de Pilar Rahola durant la Diada que tothom comenta: l'ha feta la seva filla

Pilar Rahola ha emocionat els seus seguidors amb la seva darrera imatge

Dilluns passat, 11 de setembre, Catalunya celebrava la seva Diada. Cosa que molts no s'han volgut perdre, i especialment Pilar Rahola.

La periodista anava a l'habitual manifestació a Barcelona acompanyada del seu marit i de la seva filla Ada. Enamorada de la seva terra, la Pilar Rahola no s'ha volgut perdre per res del món la celebració del dia de Catalunya.

Per això, la seva filla Ada ha volgut immortalitzar el moment. Ha estat amb una fotografia molt tendra que ha emocionat tots els seus seguidors. I que he demostrat l'amor que senten Pilar Rahola i el seu marit, Robert Cerdán.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Pilar Rahola i la foto familiar que ha emocionat

Pilar Rahola no ha defraudat. La periodista acudia, com ja és habitual, a la manifestació de la Diada d'aquest dilluns, 11 de setembre a Barcelona.

I la seva presència allà és una cosa de què tenim constància especialment per una fotografia en concret. La seva filla Ada de 23 anys ha compartit una imatge de la manifestació que ha fet emocionar tots els seus seguidors.

«Família», escrivia la filla de Pilar Rahola. I adjuntava una tendra imatge familiar d'ella mateixa d'esquena lluint una estelada i abraçant els seus pares.

Muntatge d'un story d'Instagram amb la Pilar Rahola, el marit i la filla amb una estelada a la manifestació de la Diada de Catalunya
Pilar Rahola emociona amb la foto acompanyada de la seva família. | Instagram, @ada_c.r5

La mateixa Pilar Rahola tampoc no s'ha oblidat de compartir aquest dia amb els seus seguidors. A través d'Instagram, la periodista penjava una sèrie de fotografies del dia més especial.

Allí se la podia veure acompanyada una altra vegada del seu marit, Robert Cerdán, i la seva filla. Cosa que no han dubtat a comentar els seus seguidors. «Preciós! Emotiu!», ha comentat una seguidora de Pilar Rahola.

«T'he vist, hem creuat la mirada i amb el somriure semblava que ens coneixíem molt. Coses que passen», ha assegurat una altra persona als comentaris de la publicació de Pilar Rahola.

Sens dubte, un dia inoblidable per a Pilar Rahola. Una Diada de l'11 de setembre a Barcelona que, com és habitual, ha pogut compartir amb els seus. I també amb els que dia rere dia la segueixen a través de les xarxes socials.