Primer pla de Carles Porta

Carles Porta, de 'Crims', critica públicament la sèrie sobre el cas Rosa Peral

Carles Porta també ha opinat sobre la sèrie del moment

Males notícies per a Rosa Peral. Divendres passat, 8 de setembre, Netflix estrenava 'El cuerpo en llamas'. Una sèrie sobre el crim de la Guàrdia Urbana protagonitzada pels actors catalans Úrsula Corberó i Quim Gutiérrez.

El programa ha rebut bones crítiques. Tot i això, no totes no han estat tan positives. I una ha estat la del director de l'exitós format de TV3 'Crims'.

Carles Porta ha parlat sense embuts sobre la darrera producció de la plataforma. I és que el periodista ja havia dedicat el 2021 fins a quatre capítols al cas de Rosa Peral.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Carles Porta: «No diu res»

Carles Porta ha volgut dir la seva sobre la nova producció del conegut com a cas de la Guàrdia Urbana. Divendres passat, 8 de setembre, Netflix estrenava 'El cuerpo en llamas'. Una sèrie protagonitzada pels actors catalans Úrsula Corberó, que fa de Rosa Peral, i Quim Gutiérrez.

Foto de Carles Porta presentant 'Crims' a TV3.
Carles Porta ha criticat durament la darrera producció de Netflix. | TV3

La producció ja s'ha situat al rànquing de les ficcions més vistes de la plataforma. Tot i això, no s'ha deslliurat de rebre dures crítiques per part de periodistes amb renom del nostre país.

I la més destacada ha vingut de la mà de Carles Porta. El director de 'Crims' no ha dubtat a dir el que pensa d''El cuerpo en llamas'. Ha estat en una entrevista al 'Tot es mou' de TV3.

«Nosaltres no hem tingut res a veure amb la sèrie. Jo no l'he vist, però quan pugui la miraré», ha assegurat a l'entrevista.

Carles Porta ha destacat que «des del meu punt de vista la sèrie no m'interessa. No diuen res que jo no sàpiga. No diuen res de nou».

Carles Porta: «'Crims' és un referent»

Tot i això, no tot han estat males crítiques cap a la nova sèrie sobre el cas de Rosa Peral. De fet, Carles Porta ha aprofitat per donar valor al seu programa després de la producció de Netflix.

«Estic veient que som un referent. Es presenta una sèrie a Netflix i la gent parla de 'Crims' i de TV3», ha assegurat a l'entrevista a TV3.

I és que el periodista va dedicar el 2021 fins a quatre capítols al crim de la Guàrdia Urbana. Van ser estrenats en una temporada a part de 'Crims'. Capítols en què van repassar tant la visió de Rosa Peral com d'Albert, l'altre implicat en l'assassinat de Pedro.