Imatge de dues persones abraçant-se perquè els ha tocat la loteria

La Grossa anuncia una sorpresa per abans de Nadal

El divendres 27 d'octubre, nova cita amb el sorteig de La Grossa

La Grossa continua repartint sort per Catalunya. La cita més recent va ser per la Diada i amb un premi de 2 milions d'euros. El sorteig, que de mica en mica es va fent un nom, ha anunciat un nou sorteig previst per a La Castanyada.

Segons indica Loteries de Catalunya, el divendres 27 d'octubre, previ a la popular festivitat de Tots Sants, es farà un sorteig especial de la Grossa. És un joc de loteria passiva; és a dir, el format serà purament electrònic.

Loteries de Catalunya explica que els bitllets per participar-hi s'imprimeixen directament des dels terminals dels punts de venda i també es poden adquirir a través del web o de l'App de Loteries de Catalunya.

És a dir, si bé és cert que el sorteig es farà purament en línia, també ho és que els bitllets es podran adquirir a la vella usança, als punts de compra físics; i també en punts de venda en línia. Es posaran a la venda un total de 100.000 números (del 00000 al 99999) amb 50 sèries o bitllets cadascun. A més, el preu del bitllet serà de 5€.

I després... La Grossa de Cap d'Any

Cal destacar també que després del sorteig de la Castanyada arribarà un dels clàssics de Loteries de Catalunya: La Grossa de Cap d'Any. El primer premi serà dun total de 200.000 euros per bitllet de 10 euros i, així mateix, el sorteig se celebrarà el 31 de desembre al migdia.

La Grossa de la Diada i els seus 2 milions d'euros

El primer premi del sorteig de la Grossa de la Diada va ser el 21.111. I compte, perquè el premi va ser molt suculent. El bitllet, de la sèrie 29, va rebre el premi extraordinari dotat amb dos milions d'euros.

Cal ressenyar que la resta de guanyadors del sorteig de la Diada Nacional van ser guardonats amb 50.000 euros. El segon premi va ser pel 00.700, amb 20.000 euros; i el tercer premi pel 31.152 amb 10.000 euros.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

El segon reintegrament va ser el número el 6 i va donar dret a cinc euros. A més, la Grossa de la Diada també va repartir diversos premis que anaven dels 5 euros als 2.000, en funció del premi.