Imatge d'una dona celebrant que li ha tocat la loteria

Ja se sap el número guanyador de la Grossa de la Diada: s'endú 2 milions d'euros

El guanyador s'emporta dos milions d'euros

El primer premi del sorteig de la Grossa de la Diada ha estat el 21.111, després del sorteig celebrat aquest dilluns al migdia a la seu de Loteries de Catalunya. El bitllet de la sèrie 29 ha rebut el premi extraordinari, dotat amb dos milions d'euros, mentre que la resta han estat guardonats amb 50.000 euros.

El segon premi ha estat per al 00.700, amb 20.000 euros; i el tercer premi pel 31.152 amb 10.000 euros. Així mateix, hi ha un segon reintegrament, el 6, que dóna dret a cinc euros i diversos premis per aproximacions que van dels 5 euros als 2.000 euros en funció del premi.

Un cop celebrat el sorteig de la Grossa de Cap d´Any, a partir d´aquest dimarts es començarà a comercialitzar la Grossa de Cap d'Any.

I ara... la Grossa de Cap d'Any


En aquest cas, el primer serà de 200.000 euros per bitllet de deu euros. El sorteig se celebrarà el proper 31 de desembre.

A més, aquest dimarts també es posarà a la venda La Grossa de divendres Especial La Castañada amb un premi extraordinari de mig milió d'euros per bitllet de cinc euros. El sorteig es farà el 27 d'octubre.