Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de Roger Escapa, presentador d''El Suplement' de Catalunya Ràdio.

Roger Escapa, de Catalunya Ràdio, passa la mà per la cara a Laura Rosel: és sorprenent

Les dades d'audiència ho han deixat molt clar

Sembla que les males notícies per Laura Rosel no s'acaben. Aquest dimecres al matí s'han pogut conèixer les dades de l'Estudi General de Mitjans (EGM) de l'audiència de les emissores de ràdio a casa nostra i ni Catalunya Ràdio ni Rosel n'han sortit ben parats.

Però les decisions importants arribaven abans d'hora. A principis d'aquesta setmana Catalunya Ràdio decidia substituir la que era presentadora fins ara dels matins de l'emissora després de només tres temporades al capdavant.

Un relleu que, pel que sembla, agafarà Ricard Ustrell després de l'estiu. I és que un dels motius d'aquesta decisió precipitada hauria estat les baixes dades d'audiència en comparació amb RAC1.

Tot i que ja fa catorze temporades que 'El món a RAC1' de Jordi Basté continua imparable, no ha estat l'únic programa que ha vençut Laura Rosel. I és que fins i tot un espai propi de la cadena hauria trepitjat el que hauria de ser el programa estrella de l'emissora.

'El Suplement' guanya Laura Rosel

Les dades d'aquest EGM ho han tornat a deixar molt clar. Catalunya Ràdio segueix molt per sota de la seva competència més directa, RAC1, que, amb només el programa de Jordi Basté ja supera els oients totals de la ràdio pública catalana.

Però no només l'emissora del Grup Godó ha aconseguit prendre el lideratge a Laura Rosel. I és que fins i tot 'El Suplement' de Roger Escapa ha tingut més bones dades d'audiència que 'El matí de Catalunya Ràdio'.

El programa, que s'emet els matins del cap de setmana, ha arribat a acumular 444.000 oients els dissabtes, davant dels 443.000 de Rosel de dilluns a divendres.

Encara que les dades de diumenge baixen considerablement. Aquest dia només fa la meitat d'audiència del dia anterior, només 248.000 oients.

RAC1, imparable

Queda clar, doncs, que amb aquestes últimes dades d'audiència RAC1 continua, com les últimes catorze temporades, imparable. I Catalunya Ràdio sembla que, de moment, no li pararà els peus.

I és que no només el programa de Jordi Basté, que ha aconseguit 711.000 oients diaris, supera considerablement les dades de l'emissora pública. També ho fan el 'Versió RAC1' de Toni Clapés, amb 287.000 davant dels 134.000 d'Elisenda Carod amb 'La tarda de Catalunya Ràdio'. 

Els caps de setmana, també el 'Via Lliure' amb Xavi Bundó és el programa més escoltat de Catalunya amb 558.000 oients el dissabte i 452.000 el diumenge.