El cantant Àlex Casademunt anunciant el seu microteatre 'Dreams' l'any 2017

Rosa, la mare d'Àlex Casademunt, rep el suport incondicional dels concursants d''OT1'

La dona està passant pel pitjor moment de la seva vida

Setmana realment dura per a la família Casademunt, i és que Álex ha marxat massa aviat, amb tan sols 39 anys, en un accident de cotxe deixant la seva família i amics devastats.

El cantant va perdre la vida dimarts passat en un accident de trànsit en el qual el seu vehicle va col·lidir frontalment contra un autobús. Els seus companys d''OT 1' han viatjat ràpidament fins a Barcelona per a estar prop de la seva família en el seu funeral, i per al record de tots quedarà marcada la imatge del grup d'artistes abraçats a la mare d'Álex Casademunt totalment destrossada davant el terrible fet.

El dolor de la família d'Álex Casademunt és insuportable, però trencats de dolor han acomiadat al seu fill, germà, parella i amic amb moltíssim afecte i emoció. Alguns rostres coneguts, com el seu gran amic David Bustamante, han esclatat en llàgrimes per la mort del seu confident. De la mateixa manera també ho ha fet la seva gran amiga Rosa López i la resta de companys d'Álex que s'han bolcat amb la seva mare, a la qual han donat suport en una situació tan difícil i dolorosa amb una abraçada plena de força.

Els amics que Álex va fer en 'OT 1', concursant de la primera edició d'aquest format, han oferit tot el seu suport a la família del cantant, que va perdre la vida el passat dimarts en un accident de trànsit, i al costat d'ells han estat al tanatori de Mataró fins a l'últim minut.

Tal com es pot veure en les imatges revelades, trencats de dolor, després de la seva dura pèrdua, els amics d'Álex Casademunt intenten donar a la família el consol i l'afecte que ara sembla impossible trobar.

Per la seva banda, Bustamante està trencat, i és que el cantant, malgrat el seu insuportable dolor per aquesta irreparable pèrdua, ha estat molt pendent de la mare d'Álex, a la qual ha abraçat en contínues ocasions càlidament i intentant reconfortar amb les seves paraules en el seu comiat. Hi ha abraçades que ho diuen tot, i aquesta és una d'elles. Bustamante ha abraçat Rosa, la mare d'Álex, de manera molt afectuosa en el seu comiat.

Un detall que no ha passat per alt és que el cantant càntabre ha portat en tot moment una orquídia a la mà, un record del seu amic que serà etern per a ell.

No obstant això, no només ha estat David Bustamante qui ha transmès el seu condol als familiars. Rosa López, Manu Tenorio, Geno i la resta de participants d''Operación Triunfo' que han estat a Barcelona per a acomiadar a Álex han donat el seu suport a la família del cantant i han dedicat paraules d'afecte i condol per a ells, per a intentar ajudar-los en aquests moments tan durs. Amb moltíssimes dificultats i amb una pena molt forta, tots junts han aconseguit arrencar un somriure a la mare del cantant.

Geno està enfonsada

Geno Machado era una de les grans amigues d'Álex Casademunt, a més d'una de les seves companyes en 'Fórmula Abierta'. Tant és així que eren contínues les publicacions que els dos amics penjaven junts en els seus perfils de xarxes socials. De la mateixa manera que els altres, Geno s'ha acomiadat de la mare d'Álex fent-li una tendra abraçada.

Rosa López, igual que la resta dels seus companys, no ha pogut deixar de plorar i s'ha acomiadat de la família del seu amic amb moltíssim afecte per a donar-los tota la força del món. Totalment abatuts, molt tristos i després d'una jornada molt dura i emotiva en la qual han acomiadat Álex, els concursants d''OT 1' i els familiars i amics del cantant han abandonat, trencats de dolor, el tanatori de Mataró (Barcelona).