Rosa Peral, l'acusada pel crim de la Guàrdia Urbana, durant la sessió del judici

La presó de Wad Ras aïllada: Rosa Peral dona positiu en coronavirus

El centre no accepta nous ingressos, que són traslladat a Brians 1

La presó de dones de Wad-Ras ha estat aïllada després que l'acusada pel crim de la Guàrdia Urbana, Rosa Peral, hagi donat positiu per coronavirus, segons han confirmat fonts penitenciàries.

L'acusada ja no va estar present en la darrera sessió del judici, el passat dimarts, perquè tenia «molèsties» i la va seguir des de la sala de videoconferències de l'Audiència de Barcelona. El positiu de Peral ha obligat a confinar la presó sencera, amb prop de 150 internes. A més, no es fan nous ingressos i a partir d'ara seran derivats a Brians 1.

82 persones ja han estat donades d'alta

Continuen augmentant els casos de coronavirus a Espanya. Sanitat confirma aquest migdia  248 casos nous i 36 morts més en només unes hores, que eleven la xifra de contagis a 17.395 i la de víctimes mortals a 803.

Tot i això, no tot són males notícies, i és que un total de 82 persones diagnosticades amb covid-19, la malaltia que causa el coronavirus, han rebut l'alta hospitalària a Catalunya des que es va iniciar l'epidèmia. Són dades facilitades aquest dijous pel Departament de Salut.

A Catalunya, el total de casos registrats de coronavirus s'eleva a  2.702, segons les últimes dades de Salut, facilitades aquest dimecres al vespre. Els primers casos de coronavirus a Catalunya es van confirmar l'última setmana de febrer i les preveu que aquest cap de setmana arribi al pic de contagis.