Esperanza Aguirre i el seu marit, hospitalitzats per coronavirus

No s'han donat més dades sobre el seu actual estat de salut

Esperanza Aguirre  està ingressada a un hospital públic madrileny amb coronavirus, segons TeleMadrid. El seu marit, Fernando Ramírez de Haro, també està hospitalitzat per la covid-19, després que la parella comencés a patir els símptomes més característics de la malaltia, motiu pel qual van decidir sotmetre's a la prova del coronavirus que, finalment, ha donat un resultat positiu.

Aguirre té 68 anys i, a banda de presidir la Comunitat de Madrid  del 2003 al 2012, va ser també ministra d'Educació amb José Maria Aznar, presidenta del Senat i líder del PP de Madrid.

Diversos casos en el panorama polític espanyol i català

Amb tot, Aguirre no és la primera política que ha anunciat que s'ha infectat per la Covid-19- En aquest sentit, cal recordar que aquest mateix dilluns Isabel Díaz Ayuso, l'actual presidenta de la Comunitat de Madrid, també va anunciar que s'havia contagiat amb la malaltia

D'altra banda, el també popular Xavier García Albiol, feia públic ahir que també havia donat positiu en la prova del coronavirus, a través d'un vídeo que ell mateix va compartir a xarxes socials. 

Quim Torra i Pere Aragonès també han donat positiu en coronavirus

A Catalunya, també són diverses les personalitats polítiques que s'han sotmès al test i han descobert que s'havien contagiat amb la covid-19. És el cas del màxim càrrec de la Generalitat, el president Quim Torra, que porta des d'aquest dilluns aïllat a conseqüència de la malaltia. Amb tot, el líder de l'executiu català no ha estat el primer polític del govern a infectar-se.

En aquest sentit, cal recordar que el passat diumenge, 15 de març, el vicepresident Pere Aragonès també va confirmar que havia donat positiu en la prova del coronavirus.