Gabriel Rufián carrega contra Sergio Ramos

El diputat d'ERC ha aprofitat l'ocasió per denunciar les contradiccions de l'Estat espanyol

Gabriel Rufián carrega contra Sergio Ramos
Gabriel Rufián carrega contra Sergio Ramos | CatalunyaDiari.cat

Gabriel Rufián, ha atacat al capità de la selecció espanyola de futbol, Sergio Ramos, després que aquest dimecres el diari 'El Mundo' publiqués que Hisenda ha sancionat al futbolista amb una multa d'un milió d'euros per irregularitats en la tributació dels seus drets d'imatge.

Surt en defensa de Josep Guardiola

En una piulada a través del seu compte de Twitter, el diputat d'ERC ha comparat al defensa amb Pep Guardiola, qui ha estat criticat recentment amb duresa per defensar els drets del poble de Catalunya i dels presos polítics: «Però el que falta al respecte a Espanya és Guardiola per denunciar els 99 anys i mig de presó que els hi han posat a 9 demòcrates per un referèndum».

Per la seva banda, el central andalús ha emès un comunicat també a través de les xarxes socials explicant la seva versió, i ha assegurat que declara «la totalitat» dels seus ingressos a Espanya però que «l'Agència Tributària em va notificar una liquidació diferent de la declarada per mi els anys 2012-2014 després de canviar el criteri que la mateixa Administració m'havia indicat en anys anteriors, liquidació que he satisfet íntegrament». A més, ha volgut recordar que es tracta «d'una multa administrativa, no un delicte penal».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari