Rufián afegeix la ruptura de Ciutadans amb Valls a la llista de les 10 pitjors estafes

El republicà s'ha mostrat en contra del pacte de Colau amb l'exprimer ministre francès durant tot el període postelectoral
Rufián
Rufián compara la ruptura de Ciutadans amb Valls com una de les pitjor estafes | CatalunyaDiari.cat

 

Gabriel Rufián ho ha tornat a fer. El diputat i portaveu republicà al Congrés és un provocador innat i no podia faltar la seva aportació a les xarxes socials després de l'última notícia del partit taronja: Ciutadans trenca amb Valls després que l'ex-primer ministre francès ajudi Ada Colau a revalidar la seva alcaldia. Així ho anunciava Inés Arrimadas ahir al migdia, causant una de les ruptures més sorolloses dels últims temps.

 

Rufián mai ha amagat la seva opinió sobre aquest pacte. És més, el polític republicà ha mostrat en moltes ocasions la seva disconformitat amb el pacte Colau-Valls, afirmant que «és antinatural i poc coherent que Colau pacti amb algú que va deportar 10.000 persones a França» i defensant el pacte amb el seu partit. Ara, després que l'alcaldessa revalidés el seu càrrec i que C's decidís trencar amb Valls, Rufián no ha volgut quedar-se en silenci i ha opinat sobre la sorollosa ruptura de la manera més curiosa.

 

La llista de les 10 pitjors estafes, segons Rufián

 

 

A través del seu compte de Twitter,  Rufián ha compartit una llista. Tot i que està lliure de valoracions, es pot entendre perfectament que es tracta d'una llista d'estafes que, segons Rufián, són les pitjors de la història. En l'última posició es pot llegir l'última incorporació, la més recent: «C's s'enfada i trenca amb Valls». Entre la llista, es troben estafes de diferents temàtiques i èpoques, com l''Efecte 2000', 'Star Wars Episode I', o 'les Rayban a 25€ de Facebook'. 

 

Inés Arrimadas sa'abraça amb Manuel Valls durant la diada de Sant Jordi
Inés Arrimadas s'abraça amb Manuel Valls durant la diada de Sant Jordi | Catalunya Diari

 

Tensió entre Valls i Ciutadans

Diuen que de l'amor a l'odi tant sols hi ha una línia molt fina. Després de tota una campanya electoral d'unió, Ciutadans i Valls han trencat de la pitjor manera, i sembla que Rivera i el francès es detesten. Qui tampoc està d'acord amb els últims actes dels taronges és un dels fundadors de Ciutadans, el periodista Arcadi Espada, qui va publicar a 'El Mundo' un article on titlla l'actitud de Rivera d'«inexplicable» i lloa la feina de Valls. L'ex-primer ministre francès l'ha retuitejat.

 

 

També et pot interessar...

 Comentaris

envia el comentari