Gabriel Rufián

Rufián respon al PP després que el partit utilitzi la seva imatge en un vídeo

El diputat d’ERC ha ironitzat amb el fil musical que han utilitzat els populars per ambientar un vídeo sobre els pressupostos

El Partit Popular ho ha tornat a fer. Després de l’enorme polèmica causada arran la publicació d’un vídeo a Twitter on desitjaven la mort de Pedro Sánchez a través de la carta als Reis que feia un nen, ara el partit s’ha vist novament esquitxat per la controvèrsia per un motiu força semblant. En aquest cas, els populars han fet servir la imatge de diversos dirigents de l’esfera política nacional, per tal de criticar la situació que es viu actualment a Espanya amb la problemàtica dels pressupostos.

Una de les cares que apareixen en el vídeo és la de Gabriel Rufián, conegut per no mossegar-se mai la llengua i ser un amant de totes les polèmiques. I,  com no podia ser d’altra manera, el republicà no ha tardat a contestar fent gala de la seva tradicional ironia.

El PP critica els pressupostos mitjançant un vídeo

Fa tan sols uns dies, el Partit Populares va veure obligat a esborrar un vídeo que havia compartit al seu compte de Twitter on desitjava la mort de Pedro Sánchez a través d’un nen que escrivia una carta als Reis Mags d’Orient. Però la gran allau de crítiques que van rebre no ha servit per impedir que segueixin amb la seva comesa, i ja tenen clar quin és el següent objecte de crítica: els pressupostos generals de l’Estat.

Així les coses,  al llarg del vídeo es van superposant les cares de diversos membres de l’esfera política nacional actual, començant per l’aparició de Puigdemont juntament amb la frase «Ell va posar les seves condicions».  Seguidament, van apareixent altres cares conegudes, com la d’Arnaldo Otegui, Pablo Iglesias, Quim Torra i Gabriel Rufián, tots ells acompanyats de les paraules «i ell».

L’última fotografia és la del president de l’executiu espanyol Pedro Sánchez. En el seu cas, la frase canvia, i passa a ser la següent: «I ell les va firmar». El vídeo acaba expressant que «això sí que és una vergonya», seguida de l’etiqueta «els pressupostos de la vergonya».

 

Rufián respon amb ironia al vídeo del PP

Evidentment, la resposta de Gabriel Rufián no s’ha fet esperar, i poques hores després  feia ús de la seva tradicional ironia per donar la seva opinió sobre el vídeo als populars. Lluny de fer cap crítica al respecte, Rufián s’ha decantat per fer una proposta de millora de la gravació, en considerar que la música que acompanyava les imatges no era la més adequada.

«Una cosa, Partit Popular», comença clamant el tuit del diputat d’ERC, «això quedaria millor amb el ‘Black or White’ de Michael Jackson que amb la prèvia del partit de Canal Plus». Una resposta força encertada, ja que qualsevol seguidor de futbol apreciarà sense gens d’esforç aquesta similitud entre les dues melodies.

A continuació, adjuntem el vídeo de la cançó esmentada per Rufián, per tal que tothom pugui decidir per ell mateix  quina de les dues versions li sembla més adient  per l’ocasió.