Rufino, l'espanyol marcat per la desgràcia que ha guanyat 5 milions a la Primitiva

El solter d'or de Jerez de los Caballeros ha estat premiat amb 5,4 milions d'euros

Hi ha vegades que un cop de sort et canvia la vida. I si no que l'hi diguin al protagonista de la següent història, Rufino, que ha passat de ser un habitant més de Valuengo a convertir-se en el solter d'or d'aquesta petita pedania extremenya de Jerez de los Caballeros. Si li arriben a dir aquell matí que acabaria el dia amb més de 5 milions d'euros a la butxaca, segurament que hauria pres per boig a qui l'hi hagués comentat.

Els números de la sort per a Rufino han estat el 19, el 21, el 24, el 42 i el 44, sumant-li el 2 com a reintegrament. I és que Rufino ha estat l'únic encertant del sorteig de la grossa de la Primitiva, amb 5,4 milions d'euros de premi. «Estic molt nerviós, mai he pensat que podria tocar-me aquesta quantitat», afirmava aquest dilluns el solter d'or d'Extremadura.

«És que no m'ho crec», ha repetit Rufino diverses vegades

El cas és que Rufino ha sabut que era milionari mentre estava prenent un cafè. Aquest dilluns, 19 d'abril, tenia pensat anar a treballar al camp, com fa cada dia des de fa temps, però abans d'anar a treballar va anar a esmorzar al seu bar habitual, el Riu Ardila, l'únic local d'hostaleria de Valuengo, la pedania de 250 habitants de Jerez de los Caballeros (Badajoz) on resideix el nou milionari de la localitat extremenya.

Mentre esperava que li portessin el seu esmorzar, alguns dels seus veïns li van dir que la grossa de la Primitiva havia caigut allà mateix, a la localitat de Jerez de los Caballeros. «Ho vaig comprovar amb el noi del bar», ha confessat Rufino a la premsa, aclaparat per l'emoció, assegurant que «ha estat un dia molt intens», en què encara no ha estat conscient que és milionari. «És que no m'ho crec», ha repetit sense parar davant els mitjans presents a la localitat extremenya.

Una explosió d'una màquina va provocar que perdés tres dits de la mà

Per celebrar aquest suculent premi de la Primitiva, Rufino ha obert una ampolla de cava al costat d'alguns amics i veïns, que han volgut estar al seu costat en aquest moment tan feliç per a ell. Un solter de 47 anys, que no ho ha passat gens bé durant la seva vida.

Després de 17 anys treballant a la Siderúrgica Balboa, va haver d'abandonar l'empresa per un accident laboral (una explosió d'una màquina va provocar que perdés tres dits de la mà). «Va ser una desgràcia», afirmava amb certa tristesa i confessava que «ara estic al camp, fent el que m'agrada».

«He tingut diversos problemes, ha estat dur. Va morir la meva germana i la meva mare»

Amb tot l'embolic després de guanyar el premi, avui Rufino no ha anat a treballar, ha explicat. Després del pagament del 20% estipulat a l'Agència Tributària, al bo de Rufino li quedarà una bona quantitat d'aquests 5.449.785,55 euros que li han tocat per sort. No hi ha home més feliç a la Terra que l'afortunat d'aquest premi milionari que ha tocat a Jerez de los Caballeros.

«He tingut diversos problemes, ha estat dur. Va morir la meva germana i la meva mare», revelava emocionat després de confessar que encara no sap en què gastarà el premi. «L'únic 'hobby' que tinc és el camp», afirma. Finalment, Rufino acaba dient que encara «no s'ho creu». Ha passat diverses hores atenent la premsa i comentant amb els seus veïns aquesta meravellosa notícia que li ha canviat la vida.


Comentaris

envia el comentari