Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Rull, des de la presó: «Ens perdem el dia màgic de Reis amb els nostres fills»

«Els jutges del Suprem han decidit que des de la presó no puguem veure créixer els nostres fills», ha denunciat l'exconseller de Territori i Sostenibilitat

El dia de Reis és una cita especial i ineludible per a qualsevol pare. Una jornada marcada a foc al calendari de molts catalans que esperen veure com els seus fills es desperten plens d’il·lusió per a obrir els regals. Josep Rull, però, ha lamentat avui que, des de la presó, no podrà gaudir d’aquest «dia màgic» amb els seus fills.

«Els jutges del Suprem han decidit que des de la presó no puguem veure créixer els nostres fills.  Avui ens perdrem el dia màgic de Reis amb ells», ha comentat el mateix polític de Junts per Catalunya, empresonat a Lledoners i pendent del judici als encausats del procés, mentre al·legava: «Però no impediran que els puguem lliurar  la dignitat d’haver defensat unes idees justes i nobles».

 

Les segones festes lluny de casa

Si bé és cert que enguany els presos han viscut les festes des de la presó de Lledoners, situada al Bages, també ho és que serà el segon any que els polítics i activistes catalans empresonats han de passar el Nadal lluny de casa.

[predef]diari-de-catalunya-87[/predef]

Per això mateix, doncs, el mateix Rull ha optat per denunciar la situació assenyalant un Tribunal Suprem, que va rebutjar el recurs que van presentar per a poder passar part de les festes a casa. «Els jutges del Suprem han decidit que des de la presó no puguem veure créixer els nostres fills», ha emfatitzat l’exconseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.