YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Salut demanarà que Girona, Catalunya Central, Alt Penedès i el Garraf passin a fase 2

Ciutadans passejant per Via Laietana amb distància de seguretat pel coronavirus, tallada al trànsit, 23/05/2020
Salut demanarà que Girona, Catalunya Central, Alta Penedès i Garraf passin a fase 2 | Catalunya Diari

El Govern ha demanat formalment a Sanitat aquest dijous que Girona, Catalunya Central, l’Alt Penedès i el Garraf passin a fase 2 a partir de dilluns que ve. La Generalitat també ha demanat al ministeri que aprovi unificar les regions sanitàries de Barcelona i les àrees metropolitanes nord i sud des de l’1 de juny.

A banda de Catalunya, a la reunió d'avui també han demanat avançar a la segona fase Castella i Lleó, per a la comarca de El Bierzo, i Castella-la Manxa, per a les províncies d’Albacete, Ciudad Real i Toledo. El ministeri analitzarà la informació aportada i prendrà una decisió, que es comunicarà demà.

Lleida no passa a la fase 2

El Departament de Salut ha confirmat aquest dijous que Lleida no passarà a la fase 2, ja que les dades d'incidència de nous casos de Covid-19 a la regió han augmentat des que es va fer efectiu el seu pas a fase 1.

D'altra banda, la Conselleria considera que les regions sanitàries de l'àrea metropolitana de Barcelona han de romandre de moment en fase 1, i defensa la seva unificació, des dels dilluns 1 de juny, si ho aprova el govern central. Aquesta acció permetrà «esponjar l'alta densitat a Barcelona» i es recuperarà la mobilitat entre elles.


Comentaris

envia el comentari