Samuel Eto'o

Samuel Eto'o farà un curs a la Universitat de Harvard

L'exdavanter del Barça estudiarà administració d'empreses, tot just ara que ha fundat una casa d'apostes on-line

Cada cop són més els exfutbolistes que un cop anuncien la seva retirada decideixen emprendre uns estudis en economia o finances per aprendre a com gestionar el seu patrimoni, que acostuma a ser molt important. L'últim en fer-ho ha estat  Samuel Eto'o, que confirmava que en els pròxims mesos iniciarà un curs en la prestigiosa universitat estatunidenca de Harvard. 

L'exdavanter del F.C. Barcelona confirmava que ha havia estat admès en un curs especialitzat d'administració d'empreses  que iniciarà el pròxim gener a Boston.

L'exjugador camerunès explicava a la revista 'Jeune Afrique' que li servirà per «adquirir noves habilitats» per administrar els seus interessos comercials.  Explica que quan era futbolista pagava agú per fer-ho, com molts altres companys, fet que moltes vegades acabava amb problemes per ells si no eren ben aconsellats

Aprendre a dirigir la seva aventura empresarial

I és que Eto'o s'acaba d'embarcar en un nou projecte empresarial al seu parís d'origen.  'Beto'o' és el nom de la casa d'apostes, on-line i presencial, que ha encetat fa molt pocs dies. Amb els seus estudis a Harvard, segurament vol evitar tornar a patir una mala experiència com amb la seva altra empresa, una companyia de telecomunicacions, Set'Mobile que va tancar poc després de crear-se l'any 2012. 

També et pot interessar...