Sandro Rosell, indignat a la presó: «No puc pagar ni una barra de pa»

L'expresident del Barça lamenta haver perdut dos anys de la seva vida per un delicte financer del qual es declara 100% innocent | Acusa Romário d'haver declarat en contra perquè no va fitxar el seu fill pel Barça B

Sandro Rosell serà jutjat la setmana que ve a Madrid per presumptes finances il·legals al Brasil | Cedida | Stereo-Sports

Fa més de 600 dies que Sandro Rosell és a la presó. Hi és com a mesura preventiva pel seu presumpte delicte econòmic, pel qual serà jutjat a Madrid la setmana vinent. L'expresident del Barça. «L'únic que sé és que m'han robat dos anys de la meva vida», ha esclatat l'expresident del Barça indignat en una entrevista que li ha fet Jordi Basté a la presó de Brians, i que RAC1 ha transcrit amb una veu en off.

«Sóc innocent cent per cent. No hi ha cas», defensa Rosell sobre la legalitat de les seves operacions econòmiques al Brasil. «He batut el rècord de presó preventiva a Espanya per un delicte de caràcter econòmic i, a més, sense haver-hi cap perjudicat», diu Rosell. «No he pogut celebrar ni els meus 25 anys de casat, ni he pogut estar a l'aniversari dels 18 de la meva filla gran. Ho tinc tot embargat. No puc pagar ni una barra de pa a la meva dona», protesta Rosell.

Ha passat per tots els estats anímics, diu. Però ara està, a més de més prim perquè fa exercici, del tot indignat i trist per no haver estat amb els seus pares: «No m'han deixat estar al seu costat quan més ho necessitaven». També lamenta la situació de les seves filles i la dona, que «s'està portant com una campiona». 

Segons Rosell, una venjança de Romário per no fitxar el seu fill pel Barça B

Al Senat de Brasil, l'única persona que va assenyalar haver vist «alguna cosa irregular» va ser Romário, que, segons l'expresident del club blaugrana, «vol ser president de la Confederació Brasilera» perquè va negar-li la possibilitat de ser ambaixador de Nike quan Rosell era dirigent de l'empresa. «No vaig voler fitxar el seu fill pel Barça B quan jo era president, perquè segons els observadors no tenia prou qualitat de joc», afegeix.  

L'expresident culé, que serà traslladat a finals de setmana a una presó de Madrid per poder assistir al seu judici, posa en dubte la investigació fiscal. «Com volen que fugi si tinc la meva família aquí, no tinc diners a l'estranger i els meus comptes estan embargats?», s'oposa Rosell en referència a la fugida com a possible motiu de presó preventiva. 


Comentaris

envia el comentari