Imatge de Sara B. penjada a les xarxes socials.

Vital i treballadora: Així era Sara, la jove assassinada al Port Olímpic de Barcelona

La víctima era veïna del municipi del Vendrell, on vivia amb la seva família

Els sentiments que predominen, encara ara al Vendrell, després de la mort de Sara B. el passat 4 de setembre, segueixen sent d'incredulitat, ràbia i tristesa. La jove, de 26 anys, era veïna de la ciutat i va ser apunyalada en un local d'oci nocturn del Port Olímpic de Barcelona. La majoria de ciutadans encara no entenen com li va poder passar una cosa així a una jove que havia anat amb uns amics a una discoteca de Barcelona.

La Sara era una jove de 26 anys que vivia amb la família al carrer de President Companys, a la zona sud del barri del Tancat, segons informa l'Ajuntament del Vendrell. Els seus pares van venir al país procedents del Marroc, però ella, la menor de diversos germans, ja va néixer aquí. Al Vendrell va fer tots els seus estudis, entre els quals un Grau Mitjà d'Administració, i des de fa un temps treballava al bingo del municipi. Els que la coneixien destaquen que era una noia vital, amable i treballadora.

La mort de Sara va colpejar al municipi

Ningú es podia pensar que una nit d'esbarjo, en la qual havia anat amb un grup d'amics a Barcelona, pogués acabar així. La noia va morir en rebre diverses ferides d'arma blanca, suposadament després de patir un intent de robatori del mòbil. També va quedar ferit un vigilant de seguretat que la va ajudar. Tot i els esforços dels serveis d'emergència i sanitaris, la Sara va morir poc després a l'Hospital del Mar, on havia estat traslladada.

Sara va intentar evitar que li robessin el mòbil i va rebre una punyalada mortal | Facebook

«És una notícia molt trista i des de l'Ajuntament mirarem de donar tot el suport a la família», va apuntar l'alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez. LA ciutat va fer un minut de silenci l'endemà del fatídic succés per condemnar els fets i demanar justícia.

Aquest matí de divendres  una notícia arribava al Vendrell, després que un dels autors del robatori s'entregués a la policia poc després dels fets, el presumpte autor de l'assassinat de Sara es treia la vida al seu domicili la nit de dijous, quan els Mossos es dirigien cap allà per detenir-lo.

També et pot interessar...