YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

SEAT anuncia grans novetats per al 2020

El gegant de l'automoció ha fixat la data d'obertura de la seva nova botiga 'flagship' al centre de Barcelona

SEAT
La nova botiga 'flagship' s'anomenarà Casa SEAT i estarà situada a la plaça Joan Carles I de Barcelona | EFE

SEAT ja ha fixat la data per l'obertura de la seva nova botiga 'flagship' al centre de Barcelona. L'establiment insígnia de la companyia s'anomenarà Casa SEAT, obrirà les portes el mes de maig del 2020 i estarà situat a la plaça Joan Carles I, entre Passeig de Gràcia i Avinguda Diagonal, en concret, a l'emblemàtic edifici de Deutsche Bank de la ciutat comtal.

La superfície de l'espai comptarà amb uns 2.600 metres quadrats repartits en quatre plantes, que a més de constar d'un confessionari, l'establiment tindrà sales de concerts, exposicions i presentacions, 'pop up stores', una planta destinada a la restauració i inclús diverses àrees de 'coworking', segons apunta el mitjà 'Metropoli Abierta'.

L'última compra es va fer per 90 milions d'euros

L'edifici en qüestió era del bufet d'advocats Cuatrecasas fins fa dos anys. Aquests van adquirir el bloc per 90 milions d'euros l'any 2014, moment en el qual també es va plantejar fer un hotel de cinc estrelles que, finalment, ara estarà situat a l'espai annex del nou establiment de SEAT.

Segons les informacions més recents, el gegant de l'automoció ha firmat un contracte de lloguer per deu anys a partir del pròxim mes de maig amb el KKH, l'actual propietari de l'immoble, i es preveu que a partir de mitjans del 2020 la torre es destinarà a diversos usos.

Diversos usos

L'ús automobilístic en serà un d'ells, ja que SEAT té previst fer un expositor de vehicles així com les novetats de l'empresa. A més de concessionari, els visitants també podran experimentar amb els nous formats de venda amb 4D i simuladors de vehicles.

  

Wayne Griffiths, el vicepresident comercial de la companyia, va indicar després de l'adquisició de l'edifici que en aquest espai es podrien experimentar «nous conceptes de venda, integrant l'última tecnologia per oferir una experiència única tant en termes de producte com de marca», sempre segons el mitjà esmentat. La botiga de la companyia d'automoció serà un projecte conjunt entre SEAT i altres empreses que formaran part d'una xarxa econòmica, cultural i de disseny de la ciutat de Barcelona.

A més, el nou establiment se sumarà al SEAT Metropolis: Lab Barcelona, un laboratori instal·lat al Pier 01 de la capital l'any 2017 amb la finalitat d'analitzar i buscar solucions eficients pels reptes que s'han d'afrontar per una mobilitat del futur, així com contribuir al posicionament de la fàbrica SEAT a Martorell després de l'incendi que va patir el mes passat una de les fàbriques proveïdores de peces.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari