rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Seat conforma un sistema de 'car sharing' per a empreses

Es tracta d'un servei de transport pels treballadors de l'empresa i associats
El 'car sharing' començarà a funcionar a Madrid i Barcelona   | CEDIDA

 

Seat posarà en marxa de forma imminent un nou servei de ‘car sharing’ per a empreses de la mà de 'Respiro'. Començarà a operar a Barcelona i Madrid i, d’entrada, s’hi ha adherit el bufet d’advocats 'Cuatrecasas'. La firma automobilística, però, manté converses amb Cepsa per tancar un acord similar, i també negocia amb altres companyies espanyoles.

 

Transport de forma gratuïta pels treballadors

Els treballadors de les empreses adherides podran disposar de vehicles Seat i 'Respiro' per fer trajectes urbans durant la jornada laboral amb altres companys, de forma gratuïta per a ells. En tots els casos, els vehicles seran de gas natural comprimit. L’automobilística ha presentat el servei aquest dimarts a la capital espanyola en el marc de les jornades ‘Madrid se mueve by Seat’.

 

Durant la jornada a Madrid, Seat ha detallat la seva estratègia de mobilitat urbana. A banda del ‘car sharing’, ha destacat l’èxit del patinet elèctric 'eXS kickscooter powered by Segway'. D’ençà que el va posar a la venda el desembre passat, n’ha venut 8.000 unitats.

  

D’altra banda, Seat també ha subratllat l’aposta pels nous Minimó i Mii elèctric, dos vehicles que la companyia situa com a insígnies de la «micromobilitat urbana». En el cas del Mii elèctric, està dissenyat tant per a clients privats com per a flotes, i les prebendes començaran el pròxim mes de setembre.

 

També pots llegir...

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris