SEAT inverteix 57 milions d'euros en la seva fàbrica de Barcelona

La companyia va inaugurar a principis de mes una nova premsa i dues línies d'estampació en calent
SEAT
SEAT va invertir 31,5 milions d'euros en una nova premsa per la seva fàbrica de Barcelona | Cedida

L'empresa d'automòbils SEAT va invertir 57 milions d'euros en la fàbrica que té a la Zona Franca de Barcelona. A principis de mes, SEAT va comprar una nova premsa amb una tecnologia anomenada PXL per augmentar la productivitat, amb una major automatització i velocitat de fabricació, així com un avançat sistema robotitzat. També va invertir en dues noves línies d'estampació en calent per millorar l'eficiència i rapidesa, a més d'aconseguir una major precisió durant el procès de producció. Aquestes dues noves adquisicions van tenir un cost de 31,5 milions d'euros i 25,4 milions, respectivament.

 

El vicepresident de Producció i Logística de SEAT, Dr. Chrisian Vollmer, va parlar sobre la fàbrica de la Zona Franca de Barcelona assegurant que «és clau per la nostra companyia», a més va voler precisar que «la nova premsa i les noves línies ens ajudaran a incrementar els nostres nivells de producció un 15%, aconseguint així arribar als 60 milions de peces».

 

 

SEAT
SEAT va invertir 25,5 milions d'euros en dues noves línies d'estampació | Cedida

 

La SEAT de Barcelona, una planta estratègica

Aquesta fàbrica de SEAT, ubicada a la Zona Franca de Barcelona, va començar la seva activitat l'any 1953 amb la producció dels primers models de la marca, com eren el SEAT 1400 o el famós 600. L'any 1993, es va traslladar la planta de cotxes a Martorell i des de llavors a Barcelona es produeixen peces d'estampació com portes, sostres, parafangs i travessers. En aquestes instal·lacions es fabriquen la gran majoria de peces d'estampació dels models de SEAT. Només l'any 2018, ja es van fer més de 52 milions de peces, tant per SEAT com per diferents marques del Grup Volkswagen.

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari