Seat mantindrà aturada la producció a Martorell com a mínim fins dilluns

L'incendi d'una planta d'un proveïdor els ha deixat sense alternatives

L

La planta de SEAT a Martorell
La planta de SEAT a Martorell | SEAT

La planta de Seat a Martorell mantindrà aturada la producció com a mínim fins dilluns a conseqüència de l'incendi en la fàbrica d'un dels seus proveïdors, segons han indicat fonts de la companyia.

L'incendi va tenir lloc la nit de dimarts a la planta de Faurencia a Abrera i havia provocat ja la suspensió progressiva dels torns de dimecres a la tarda i d'aquest dijous per la manca de proveïment de material per als models que es fabriquen a Martorell. Sindicats i empresa s'han reunit aquest dijous i han decidit suspendre també els torns d'aquesta tarda i nit i tots els de divendres. Diumenge a la tarda es repetirà la reunió per avaluar la situació i decidir si dilluns es pot reprendre l'activitat.

Greus perjudicis econòmics

Fonts de la companyia han explicat que estan buscant alternatives per poder reprendre la producció però ara per ara no n'han trobat cap. Per aquest motiu, els torns de les tres línies de producció es mantindran aturats. L'empresa calcula que es deixaran de fabricar uns 2.200 vehicles diaris i un total de 5.700 fins al dilluns.


Comentaris

envia el comentari