EN DIRECTE

🦠 L'última hora del coronavirus a Catalunya i Espanya

ÚLTIMA HORA

🚨 Nou màxim de morts per coronavirus en un sol dia a Espanya

Mercadona dona més de 100.000 litres de llet al banc d'aliments de Catalunya

El 22 i 23 de novembre tindrà lloc el Gran Recapte d'enguany
Mercadona ha donat més de 100.000 litres de llet al Banc d'Aliments de Catalunya | Mercadona

 

Mercadona ha donat més de 100.000 litres de llet sencera de la seva marca pròpia, Hacendado, a la Federació Catalana de Bancs dels Aliments. En concret, es tracta d'una donació de 101.700 litres.

 

La presidenta del Banc dels Aliments de Barcelona, Roser Brutau, ha assenyalat que «aquesta donació és una aportació molt valuosa donat que la llet és un dels aliments bàsics que més falta fan al Banc dels Aliments». Per la seva banda, el director de Relacions Externes de Mercadona a Barcelona Nord i Girona, Santi Mont, ha remarcat «la important tasca» que duen a terme els bancs dels aliments i ha manifestat que «un dels compromisos que Mercadona manté amb la societat és retornar part de tot el que rep d'ella»

 

Gran Recapte a Catalunya, aquest divendres i dissabte

Aquests pròxims divendres i dissabte, 22 i 23 de novembre, té lloc una nova edició del Gran Recapte a Catalunya. Mercadona torna a col·laborar enguany amb la participació de més de 250 botigues d’arreu de Catalunya, on s’establirà un punt de recollida d’aliments a cadascuna.

 

La companyia posarà a disposició dels quatre bancs dels aliments (Barcelona, Tarragona, Girona i Lleida) les botigues, com a punts de recollida d’aliments de primera necessitat. En la campanya anterior, celebrada el 30 de novembre i l’1 de desembre del 2018, es van recollir més de 1.013 tones de productes bàsics donats pels clients. Mercadona va fer a més una aportació addicional de més de 100.000 litres de llet sencera Hacendado, que enguany repeteix. Paral·lelament, la marca donarà suport logístic al Banc dels Aliments de Barcelona facilitant el transport dels productes recaptats cap a la nau on posteriorment es classificaran per voluntaris del banc.

 

Mercadona va involucrar-se per primera vegada amb la Federació Catalana de Bancs dels Aliments l'any 2010. Des de llavors, ofereix les seves instal·lacions per organitzar la recaptació d'aliments anual i, a banda, fa donacions de productes de primera necessitat, com en aquest cas la llet, perquè arribin a les persones necessitades a través d'entitats benèfiques.

 

La donació diària de Mercadona a 36 menjadors socials

A més de la col·laboració amb els bancs dels aliments, la cadena de supermercats també dona diàriament aliments a 36 menjadors socials d’arreu de Catalunya. Ho fa de dilluns a dissabte, gràcies als seus recursos logístics i humans, que porten a cadascun dels menjadors socials els productes per tal que els voluntaris puguin preparar els àpats diaris.

 

També et pot interessar...

 

Més notícies de la categoria Actualitat