TENS TELEGRAM?

鈽锔 Cada dia la previsi贸 al teu m貌bil. Apunta't gratis clicant aqu铆!

Seat Martorell instal路la dos robots per posar les lletres dels models Ibiza i Arona

Els robots compten amb visi贸 artificial i comparteixen l'espai amb els operaris
El robot col路loca les lletres dels models Ibiza i Arona | Cedida

 

Seat ha instal路lat dos robots amb un sistema de visi贸 artificial per col路locar les lletres dels models Ibiza i Arona de forma precisa mentre passen per la l铆nia de muntatge i sense que aquesta s'aturi. Les dues m脿quines comparteixen espai amb els operaris. Concretament, el robot del costat esquerre selecciona i col路loca els noms Ibiza o Arona i el de la dreta col路loca el distintiu FR als vehicles que compten amb aquest acabat.

 

Els robots col路laboratius tamb茅 compten amb una m脿 dissenyada per agafar diferents tipus de lletra mitjan莽ant succi贸 per ventoses, retirar el paper de la part del darrera, enganxar-les al vehicle amb la for莽a exigida, treuen el protector de la part davantera i el llancen en un contenidor de reciclatge.

 

El robot compta amb un sistema de visi贸 artificial per col路locar les lletres correctes | Cedida

 

Els robots comparteixen l'espai amb els operaris

La instal路laci贸 est脿 equipada amb un 'encoder' o dispositiu de control que li permet adaptar-se a qualsevol canvi de velocitat de l铆nia a m茅s de compartir l'espai amb els operaris, a difer猫ncia d'altres robots industrials.

 

芦A Seat avancem en pas ferm per col路locar-nos a l'avantguarda de la innovaci贸. Els robots col路laboratius ens permeten ser m茅s flexibles, m茅s 脿gils i m茅s eficients, i suposen una mostra m茅s de la nostra aposta per seguir sent un referent en la ind煤stria 4.0禄, ha destacat el director de la f脿brica de Martorell, Rainer Fessel.

 

Tamb茅 et pot interessar...

Comentaris