El secret de Setién a Barcelona: el seu fill juga al Sant Andreu

El nou entrenador del Barça s'ha convertit en l'home del moment

Quique Setién durant el partit de la Liga entre l'Eibar i el Betis
Quique Setién afronta un dels reptes més importants de la seva carrera | G3

Quique Setién és l’home del moment. D’entrenar equips com el Lugo, Las Palmas o el Betis a ser l’entrenador del Barça, utòpic però cert. El tècnic de Santander agafa les regnes del Barça en un moment d’allò més convuls, sabent que ha estat l’últim d’una ruleta que ha sondejat noms com el de Xavi, Koeman o Pochettino, però el cert és que es troba davant l'oportunitat de la seva vida. 

La satisfacció de la seva arribada a Barcelona, però, és doble. A casa dels Setién tenen un altre motiu per celebrar, ja que el Quique Setién es retrobarà a la ciutat comtal amb el seu fill Laro Setién. Laro, de 24 anys, és futbolista —com també va ser-ho el seu pare— i actualment forma part de l'UE Sant Andreu, club barceloní que milita al grup V de la tercera divisió. 

L'oportunitat de la seva vida

Més enllà del retrobament amb el seu fill, Setién es troba davant l'oportunitat de la seva vida. L’entrenador, de 61 anys, havia arribat a rebutjar fins a 15 ofertes des que va deixar el Betis l’estiu passat —fins i tot se’l va relacionar amb l’Espanyol— esperant un repte a l’alçada com el que tindrà ara. 

A Setién se li planteja un repte: reconstruir l’equip blaugrana i les seves dinàmiques en només sis mesos. El contracte que el preparador càntabre ha firmat amb el club blaugrana indica que estarà vinculat a la institució en funció dels objectius en acabar aquest curs 2019-20; i, en cas de fer un bon paper, el seu contracte quedaria directament lligat al resultat de les eleccions a Can Barça que es duran a terme durant l’estiu de 2021.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari