Puigdemont en una atenció als mitjans aquest matí a Waterloo

El secret que uneix Puigdemont amb el Tsunami Democràtic

L'expresident de la Generalitat ha afirmat davant la justícia belga desconèixer qui hi ha darrere el moviment

L'expresident català, Carles Puigdemont, ha reiterat en diverses ocasions que  no té res a veure amb el moviment Tsunami Democràtic. De fet, així ho va manifestar davant la justícia belga. Tot i que sí que ha admès donar suport a aquest moviment que, entre altres accions, estudia boicotejar la jornada de reflexió abans de les eleccions del 10-N, Puigdemont sempre s'ha desvinculat de la seva identitat.

Puigdemont té moltes en comú amb el moviment

Ara bé, segons avança 'El Confidencial', sembla que l'expresident podria estar més a prop o, com a mínim, tenir més coses en comú amb el moviment de les que ha explicat fins ara. En aquest sentit, expliquen que el domini tsunamidemocratic.cat, actualment suspès per la justícia espanyola, va ser registrat a través de l'empresa Tucowa, la mateixa amb la qual l'entorn de Puigdemont havia registrat els dominis defensaexili.org, CATGlobal.be i republica.cat. 

D'aquesta, s'ha descobert que Tsunami Democràtic guarda dades en dos servidors de l'empresa Cloudflare, la mateixa que allotja el domini consellrepublica.cat, que reencamina directament a la pàgina web del Consell de la República i a PicnicXRepublica.org.

La informació que podria amagar l'expresident

Així doncs, des del diari digital apunten a la possibilitat que realment, Puigdemont sí que estigui darrere del moviment responsable de grans mobilitzacions, protestes i concentracions com la de l'aeroport del Prat del Llobregat a Barcelona. Si més no, deixen sobre la taula la possibilitat que conegui qui gestiona el moviment, amb quines informacions confidencials hi compta i quins són els seus pròxims objectius a curt termini.

 

També et poden interessar...