Imatge d'arbres amb tons grocs sobre un llac

El segon parc més bonic d'Europa es troba a Catalunya

Es tracta d'un parc situat a Barcelona

Catalunya té una bellesa increïble i per tota mena de gustos. Des de platges precioses amb aigües cristal·lines fins a muntanyes i parcs naturals que poden deixar qualsevol sense alè. Si t'agraden les grans ciutats o si prefereixes l'encant dels petits pobles, el territori català és perfecte per tota mena d'activitats diferents. 

De fet, la gran bellesa de Catalunya no només és reconeguda a l'àmbit nacional, ja que un dels parcs catalans més populars i visitats ha guanyat la segona posició al rànquing de parcs més bonics d'Europa.

El Park Güell aconsegueix la segona posició

I és que el parc que ha aconseguit la plata en aquest rànquing ha estat el Park Güell, a Barcelona. Per fer aquesta llista s'ha partit de les ressenyes que els usuaris deixen a Google. 

Park Güell Barcelona
El Park Güell és el segon més bonic d'Europa | Park Güell

El Park Güell és un espai verd de més de 17 hectàrees que destaca per ser una de les obres arquitectòniques modernistes més conegudes de l'artista Antoni Gaudí. Es tracta d'un destí obligat per a tots els turistes. Però fins i tot entre els veïns de Barcelona es tracta d'un espai força popular i visitat. 

A més, ha estat l'escenari de produccions internacionals com la pel·lícula infantil The Cheetah Girls 2, publicada l'any 2006 a Disney Channel i gravada a la ciutat de Barcelona.

La massificació del Park Güell, un dels seus grans problemes

Ha estat tan gran la popularitat d'aquest espai verd durant els últims anys que la massificació dels turistes s'ha tornat un greu problema. Per aquest motiu, l'ajuntament de Barcelona ha volgut prendre certes mesures.

S'invertiran 15 milions d'euros fins a l'any 2026, segons recull el mitjà digital TotBarcelona, per evitar les grans multituds que visiten el Parc. Això es farà limitant la quantitat de persones que poden accedir alhora al recinte. A més, d'aquesta manera, també pretenen proposar unes franges horàries reservades només pels habitants de la ciutat. 

▶️ Així són les espectaculars vistes del nou mirador de Barcelona situat a la Torre Glòries

Aquestes noves mesures s'han ficat sobre la taula ara que la Covid-19 sembla haver donat una treva i els turistes poden tornar a viatjar amb una normalitat molt similar a la prepandèmica.