YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El número 52688, guanyador del 2n premi de la Grossa de Cap d'Any: 65.000 euros

Loteries de Catalunya posa a disposició dels afortunats múltiples formes per a cobrar els premis

Dues files de boles en un sorteig de la Grossa de Cap d'Any
Aquest 31 de desembre s'ha celebrat el sorteig de la Grossa de Cap d'Any | Cedida

Durant l'esperat sorteig de la Grossa de Cap d'Any d'aquest any, presentat per Marc Giró i Laia Ferrer, ha resultat guanyador del segon premi, per un valor de 65.000 euros per bitllet, el número: 52.688. El bitllet s'ha venut a Tàrrega (Urgell) i Parets del Vallès (Vallès Oriental). Cal recordar que el segon premi d'aquesta rifa està dotat amb 65.000 euros per cada bitllet, que suposa 6.500 euros per cada euro jugat.

El número anterior i el posterior a aquest segon premi està dotat amb 650 euros. El sorteig de la Grossa de Cap d'Any, que s'està realitzant aquest dijous, reparteix tres cinquens premis, dos quarts, un tercer, un segon i un primer.

 

El tercer, quart i cinquè premi

D'altra banda, el tercer premi de la Grossa de Cap d'Any, el 47.281, s'ha distribuït en establiments de Figueres (Alt Empordà), Tortosa (Baix Ebre) i Reus (Baix Camp) . Les persones que tinguin una butlleta amb aquest número cobraran 30.000 euros, 3.000 euros per cada euro jugat. El número anterior i el posterior rebran 500 euros per bitllet jugat.

Pel que fa als quarts premis n'hi havia dos: el 20.864, que s'ha distribuït en punts de venda de Barcelona (Barcelonès) i també per Internet, i el 20.805, que s'ha venut a Solsona (Solsonès). El premi està amb 10.000 euros per bitllet, el que suposa 1.000 euros per cada euro jugat. 

Finalment, també hi ha hagut tres cinquens premis: el 56.263, que s'ha venut a Mollerussa (Pla d'Urgell) i també per Internet; el  81.267, que s'ha venut íntegrament a Lleida (Segrià) i el 01.733, que s'ha distribuït a Sant Vicenç de Montalt (Maresme) i també s'ha venut per Internet. Aquest premi està dotat amb 5.000 euros per bitllet, 500 euros per euro jugat. Els números anteriors i posteriors al premiat s'emporten 150 euros.

Múltiples opcions per a reclamar els premis

Loteries de Catalunya posa a disposició dels afortunats que han aconseguit un dels premis que està en joc múltiples opcions per a cobrar-los, en temps rècord. Concretament, els premis de fins a 1.000 euros es podran demanar a qualsevol punt de venda autoritzat, que realitzarà una transferència directa al compte bancari en aproximadament 48 hores. 

Alhora, els establiments de la xarxa comercial de Loteries de Catalunya pot pagar en efectiu fins a 120 euros, i els premis a partir de 50 euros es poden reclamar a les oficines de CaixaBank. Pel que fa als bitllets comprats per internet o a través de l'aplicació, els premis aniran directament al moneder del jugador, si bé en cas que superin els 600 euros aniran a parar al compte bancari facilitat en el moment de creació del perfil. El termini màxim per a reclamar els premis acaba el pròxim 31 de març de 2021. 


Comentaris

envia el comentari