Primer pla d'unes quantes boles preparades per al sorteig de la Grossa de Cap d'Any.

El segon premi de 65.000 euros de la Grossa de Cap d'Any ja té número! El 44.111

Loteries de Catalunya posa a disposició dels afortunats múltiples formes per a cobrar els premis

La Grossa de Cap d'Any de Loteries de Catalunya ja ha sortejat el segon premi. Els conductors de la gala del sorteig, Marc Giró i Laia Ferrer, han cantat el número: 44.111. Un número premiat amb 65.000 euros per cada butlleta. Un número que s'ha venut a Barcelona i Granollers.

En aquest sentit, és un premi de 6.500 euros per euro jugat en aquest sorteig. A més, el número anterior i el posterior a aquest segon premi està dotat amb 650 euros. També es donen 300 euros a les quatre últimes xifres; 75 euros a les tres últimes; i 25 euros a les dues últimes.

El sorteig de la Grossa de Cap d'Any, que s'està realitzant aquest divendres, reparteix tres cinquens premis, dos quarts, un tercer, un segon i un primer. En total, es fan vuit sortejos on es reparteixen de 5.000 euros, del 5è premi, fins als 200.000 euros del primer.

Aquesta ha estat la novena edició de la Grossa de Cap d'Any. En total, més de 850.000 bitllets podran tenir algun tipus de premi, segons calcula Loteries de Catalunya. S'han emès 100.000 números per al sorteig, amb una tirada de 50 milions d'euros: 45 milions en paper i 5 milions en suport virtual.

Múltiples opcions per a reclamar els premis

Loteries de Catalunya posa a disposició dels afortunats que han aconseguit un dels premis que està en joc múltiples opcions per a cobrar-los, en temps rècord. Concretament, els premis de fins a 1.000 euros es podran demanar a qualsevol punt de venda autoritzat, que realitzarà una transferència directa al compte bancari en aproximadament 48 hores. 

Alhora, els establiments de la xarxa comercial de Loteries de Catalunya pot pagar en efectiu fins a 120 euros, i els premis a partir de 50 euros es poden reclamar a les oficines de CaixaBank.

Pel que fa als bitllets comprats per internet o a través de l'aplicació, els premis aniran directament al moneder del jugador, si bé en cas que superin els 600 euros aniran a parar al compte bancari facilitat en el moment de creació del perfil. El termini màxim per a reclamar els premis acaba el pròxim 31 de març de 2022.