Després d'uns anys de crisi severa que pràcticament han destruït el sector del moble i la decoració el clúster del moble de La Sènia, conjuntament amb la Fundació Centre de Difusió Tecnològica fusta i Moble de Catalunya ha començat un procés de reactivació amb l'ampliació del viver d'empreses de la Sènia. La crisi va provocar que a La Sènia tanquessin la meitat de fàbriques dedicades al sector del moble, que ocupava gairebé el 40% d'habitants del municipi. Ara que les empreses del sector comencen a veure la llum gràcies a la diversificació de producte i als equipaments col·lectius com són hotels, centres sanitaris o residències, el clúster del moble i l'ajuntament de La Sènia es tornen a posar en marxa per revitalitzar de nou la zona i crear nous espais de treball.
La Cambra de Comerç de Tarragona va fer una aposta que al principi alguns van qüestionar: l'any 1998 va decidir fer les primeres immersions a l'Àfrica subsahariana per explorar-hi el mercat potencial. 20 anys després la Cambra s'ha convertit en un referent, no només per empreses del territori, sinó a nivell de tot l'Estat per a les empreses que volen obrir mercat a l'Àfrica. La Cambra tarragonina hi organitza una desena de missions l'any.
Els pressupostos participatius han estat la via per la qual s'ha posat en marxa una reivindicació històrica del barri Immaculada: traslladar el transformador elèctric del barri després de vuit anys demanant-ho. L'Associació de Veïns del Barri Immaculada i sobretot el veí més afectat pel transformador es mostren molt satisfets pel trasllat que veurà la llum el 2019, si ningú presenta al·legacions al projecte durant el període d'exposició pública.