El semàfor del 06 d'agost de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Guillem Jaime
Jugador del segon equip del FC Barcelona

Guillem Jaime segueix protagonitzant fets destacables en l’actualitat del Barça. Després de formar part de la gira japonesa amb el primer equip, el lateral dret ara és el centre dels elogis per una acció de joc net. Jaime va rebre una dura entrada per part d’un jugador del CE L’Hospitalet en un partit de Copa Catalunya amb el Barça B. L’acció va provocar una picabaralla que el futbolista de casa nostra va voler aturar frenant les protestes dels seus companys. Tot i ser la víctima de la dura entrada i actuar de forma immillorable, Jaime va acabar rebent una empenta i un clatellot. Així i tot, el tarragoní no va entrar en les provocacions i va seguir posant calma en els seus companys i també en els de l’equip rival.

 
Teresa Jordà
Consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat (ERC)

Augmenten les protestes dels pagesos afectats per l'incendi de la Ribera d'Ebre. Aquest cap de setmana passat es va tallar la C-12 i ja hi ha convocada una marxa lenta fins a Barcelona el 14 d'agost. La conselleria d'Agricultura ha anunciat inversions per netejar el bosc cremat aquest mes d'agost però els pagesos reclamen ajudes més directes als agricultors per destinar-les a salvar les explotacions i la producció. De moment l'únic que han aconseguit, segons els pagesos, són 5 milions d'euros en crèdits tous.

 
Josep Maria Rovira
President de la Cambra de Comerç de Valls

La Firagost de Valls arrenca avui la seva 65a edició convertida en un clàssic de la primera setmana d'agost, no només a escala tarragonina sinó també catalana. Una de les fires multisectorials més importants del país que omple Valls de milers de persones a la vegada que esdevé un aparador del producte local i territorial. Entre els actes complementaris, la típica exosició de Bonsais, la mostra de cerveses artesanes o una festa Holi Colours a Mas Miquel.