Imatge d'en Sergi Cobaleda, del Joc de Cartes.

La nova feina Sergi Cobaleda, el xef impostor de Joc de Cartes: és surrealista

En Sergi Cobaleda és un dels personatges més dantescos del programa de TV3

Han passat uns mesos, però segurament molts aficionats a 'Joc de Cartes' recordem el programa que va tenir Sergi Cobaleda com a protagonista. Acabava de començar la sisena temporada del famós programa de TV3, i, en aquell primer episodi, Marc Ribas buscava el restaurant amb el millor xef del Vallès Occidental. La lluita entre els concursants per aconseguir aquest títol va ser d'allò més aferrissada. Però, sens dubte, el que més va cridar l'atenció de l'audiència va ser una mentida que Marc Ribas va detectar d'un dels concursants. 

Es tractava de Sergi Cobaleda, que va presentar-se al programa amb el restaurant 'Can Sidro'. Recordem que el que es volia trobar en aquest cas era el millor xef, però va resultar que Cobaleda no en tenia ni un pèl, de xef. De fet, era el gestor del restaurant. Per tant, havia mentit, cosa que Marc Ribas no es va prendre gens bé. Segons el famós cuiner, el va enxampar des del minut u, però el va deixar continuar per veure fins a quin punt arribava. Arran d'això, els espectadors i la resta de concursants van ser testimonis que en Sergi no sabia res del que li preguntaven sobre el menjar. 

Imatge de Marc Ribas al Joc de Cartes.
Marc Ribas va descobrir que Sergi Cobaleda l'havia enganyat | TV3

Però, el seu engany no es va quedar aquí. Resulta que un dels concursants, Víctor Pajares, va patir una reacció al·lèrgica a una proteïna de la llet. Ell havia avisat de la seva al·lèrgia, però Cobaleda, com que no era el xef, no era conscient que hi havia un plat que portava llet. Això, per si algú no n'estava del tot segur, va acabar de confirmar les sospites. 

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Sergi Cobaleda... torna a la televisió!

Arran d'aquest programa, Sergi Cobaleda va guanyar prou fama i sembla que ara la seva popularitat ha donat els seus fruits. En efecte, de la mà de 25tv, el canal barceloní, Sergi ha aconseguit un espai en un programa  on s'encarrega de la secció de cuina. El programa s'anomena 'Tiempos eran tiempos' i la seva secció és la d' 'Amor con cocina'. La seva feina, sorprenentment, és entrevistar els convidats del programa mentre prepara els plats. 

Això pot semblar sorprenent, però, segons Cobaleda, va ser gràcies al 'Joc de Cartes' que va aconseguir aquest treball. El presentador del programa, Toni Guerrero, «va llegir la crítica de Ferran Monegal a El periódico de la meva participació a 'Joc de Cartes' i li va interessar», ha dit. Ara bé, ha matisat que ell no es posa davant dels fogons, però «vaig fent coses». Tan bon punt acaben de preparar el plat, seu a taula amb el convidat i intercanvien paraules mentre gaudeixen del menjar. De moment, els famosos que han assistit al programa han estat Sonia Madoc i Mario Gascón.

Participant de 'Joc de Cartes'
En Sergi va dir al 'Joc de Cartes' que era cuiner, però realment era un impostor.  | @JocdeCartesTV3

A més a més, ha destacat que «no soc xef, però m'agrada, m'apassiona aquest món». Val a dir que, dels 4 restaurants que van concursar, el seu, i concretament el mateix Sergi, és qui ha tingut més èxit. «Als altres concursants crec que no els ha sortit res. Al final, tothom es recorda de mi», ha dit. Davant d'aquestes paraules, han sortit alguns a retreure-li que tingués la poca vergonya de fer-se passar per cuiner i enganyar la direcció de 'Joc de Cartes'. Però, ell ha respost que «de vergonya no se n'ha de tenir, perquè si no mai faràs res»

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp totalment GRATIS! Planifica les teves rentadores, les planxades i el forn per a estalviar!