Foto del cartell de BBVA en una oficina bancària.

Anunci del BBVA als clients que s'han descarregat la seva aplicació

BBVA és un dels bancs que millor es mou a l'entorn digital

És una de les entitats més conegudes i la que més reconeixement ha tingut en els últims anys gràcies al seu salt digital. Per aquest motiu, no és d'estranyar les bones dades recollides per BBVA aquest passat 2022.

En concret, al llarg de l'any, va sumar més de mig milió de nous clients amb perfil digital només a Espanya. És a dir, la xifra va augmentar un 13,21% en comparació de les dades del 2021. De fet, així ho ha informat el mateix banc.

El canal majoritari on es van captar nous clients va ser el telèfon mòbil, recollint un 71,5% de la xifra total. D'altra banda, els joves entre 18 i 29 anys són més del 40% dels nous clients digitals. Per això, eines com la seva aplicació estan a la boca de tots.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

El BBVA presumeix de la seva aplicació

Les bones dades que ha aconseguit BBVA durant el 2022 tenen una explicació clara. I és que, fins i tot, el mateix banc ho atribueix al senzill que és donar-se d'alta a través de l'aplicació per al mòbil amb tan sols un 'selfie'.

Foto d'una oficina de BBVA.
BBVA aconsegueix més de mig milió de clients digitals el 2022 | Europa Press

Així mateix, destaquen la velocitat del procés, així com la incidència a mostrar diferents campanyes orientades a premiar la fidelitat dels clients. Un exemple clar el trobem al 'Pla Invita a un Amic'.

Per tot això, el BBVA continua centrat en la captació de clients nous. De fet, aquesta serà la seva estratègia per als pròxims anys. I centrant-se en aquest 2023, l'objectiu és mantenir les xifres del 2022, superant el mig milió de clients captats a través de mitjans digitals.

Això és el que pots fer amb la teva aplicació de BBVA

En aquest sentit, l'aplicació del BBVA té molt a veure amb l'èxit de l'entitat, ja que es tracta d'una eina que es pot descarregar de forma gratuïta per fer diferents gestions de manera senzilla.

A través d'ella es pot pagar amb el mòbil, encendre i apagar les targetes quan el client vulgui, també es poden signar documents bancaris, així com contractar un equip de gestors o  domiciliar rebuts.

Dades que necessites per accedir

Per poder accedir-hi, només cal instal·lar l''app' de BBVA des de la Play Store o l'App Store, obrir-la i introduir-hi l'usuari i la clau. Després, cal fer clic al botó 'Iniciar sesión'.

L'usuari serà el DNI del client amb la lletra amb majúscules, sense espais ni guions. D'altra banda, la contrasenya ha de tenir una extensió d'un mínim de 6 caràcters que han de combinar lletres i números, sense espais i sense símbols.

També pots fer servir l''app' BBVA sense ser client

Una altra de les coses per les quals destaca l''app' de BBVA és perquè es pot fer servir fins i tot quan no ets client. Amb ella podràs fer servir el servei d'agregació, podent veure d'una ullada la informació que afecta tots els bancs que tinguis connectats.

També pots iniciar pagaments sense sortir del BBVA com si estiguessis al teu propi banc i consultar els teus ingressos i despeses a través del servei 'Mi día a día'. Amb BBVA Valora podràs consultar el preu dels habitatges del teu interès i accedir a serveis com la Calculadora de Nòmina o de Gasolina, entre d'altres.

Imatge d'un noi mirant el telèfon mòbil
Podràs fer servir l'app de BBVA encara que no ets client | Getty Images

Com gaudir-ne si no ets client

En cas que vulguis gaudir de l'aplicació de BBVA sense ser client, l'únic que has de fer és fer-te usuari de forma gratuïta. A més, no has de contractar cap producte, i ho podràs fer en menys d'un minut. Per fer-ho, has d'indicar el teu correu electrònic i afegir les teves dades de contacte.

Aquestes dades han de ser el teu usuari, amb el DNI o TIE, així com la clau d'accés, que ha de tenir entre 4 i 6 caràcters que combinin números i lletres sense símbols. Després d'acceptar els termes i condicions i incloure dades com el nom i els cognoms, podràs començar a gaudir de tots els seus avantatges.