Imatge de Sergi Roberto amb la seva dona

Sergi Roberto celebra el seu primer aniversari sense la seva mare

El jove jugador arriba als 28 anys amb la pena de no poder celebrar aquest dia tan especial amb la família al complet

El futbolista del FC Barcelona natural de Reus, Sergi Roberto, celebra aquest divendres el seu aniversari més dur. 

El jove jugador arriba als 28 anys amb la pena de no poder celebrar aquest dia tan especial amb la família al complet, ja que la seva mare, Maria Rosa Carnicer, va morir a finals del passat mes de desembre. Això no obstant, el reusenc ha volgut agrair les mostres de suport en aquest dia i ha compartit a través de les històries del seu Instagram les desenes de felicitacions que ha rebut. Des de la seva dona i mare de la seva filla, Coral Simanovich, fins a companys de tota la vida o la seva germana.

El record d'una mare

El jugador culer segur que intentarà treure forces dels que més l'estimen per a gaudir del seu dia. Cal recordar que aquesta mateixa setmana Roberto va publicar unes imatges a les xarxes socials on apareix ell de petit, acompanyat per la seva mare.

El text era curt, però és d'aquells amb els que sobren les paraules: «Et trobo a faltar Mama». Aquesta no és la primera vegada que el de Reus mostra els seus sentiments a Instagram i, pocs dies després del traspàs de la seva mare, es va atrevir a escriure-li unes sentides i emocionants paraules.

El dur tràngol del reusenc

«T'estimo molt mama. Et vaig poder dir tot el que necessitava dir-te així que ara només queda dir-te que et prometo que no deixaré mai de lluitar com tu ens has ensenyat fins a l'últim moment. M'has donat una lliçó de vida sempre sent positiva i alegre fins i tot en els moments més difícils. Fins a l'últim moment has estat amb un somriure a la cara i sempre t'has preocupat per tothom. Et prometo que faré que et sentis orgullosa del fill i de la família que tens. Hem gaudit moltíssim amb tu i sé que sempre estaràs al nostre costat. Ets la millor mare del món. T'estimo molt», va escriure Roberto.

Més enllà dels mals moments, de ben segur que totes les persones que estan al costat del futbolista  aconseguiran fer d'aquest 7 de febrer un igual d'especial que la resta perquè, sens dubte, s'ho mereix. Per molts anys!